Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη πήρε ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που θεωρείται ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια.

Ο 32χρονος θα παραμείνει στα κρατητήρια μέχρι την Τετάρτη, προς το παρόν μονάχα με την κατηγορία της αρπαγής. Αναμένονται πλέον η νεκροψία – νεκροτομή αλλά και οι εξετάσεις DNA που θα δείξουν αν υπάρχουν αποτυπώματά του πάνω στη νεκρή 27χρονη.

Η σορός της Αναστάζια που αγνοούνταν από την προηγούμενη εβδομάδα εντοπίστηκε μέρες αργότερα γυμνή, ανάμεσα σε κλαδιά, με το μισό σώμα της σκεπασμένο με χόρτα και κλαδιά και το άλλο μισό μέσα σε σακούλα.

Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές φέρεται να έχει δηλώσει πως συνευρέθηκε ερωτικά μαζί της με τη συναίνεσή της, ενώ έπειτα την άφησε σε κάποιο σημείο κοντά στο Μαρμάρι, ισχυρισμός που δεν επιβεβαιώνεται από το βιντεοληπτικό υλικό.

«Απήχθη, βιάστηκε και δολοφονήθηκε» λέει ο πατέρας της 27χρονης

Σίγουρος πως η κόρη του απήχθη και βιάστηκε πριν δολοφονηθεί εμφανίζεται ο πατέρας της 27χρονης Αναστάζια, με δηλώσεις του στα πολωνικά ΜΜΕ. «Ο πατέρας της κοπέλας, που γεννήθηκε στο Βρότσλαβ, δεν έχει καμία αμφιβολία ότι η κόρη του απήχθη, βιάστηκε και δολοφονήθηκε. Ήταν ένα καλό κορίτσι, αν και απερίσκεπτο. Νόμιζε ότι όλοι ήταν φιλικοί».  

Όπως αναφέρουν τα πολωνικά ΜΜΕ, όταν η σύζυγός του και μητέρα της 27χρονης πέταξε για την Ελλάδα, ο ίδιος είχε ήδη «ένα κακό προαίσθημα». Φέρεται μάλιστα να της είπε χαρακτηριστικά «θα πας για ένα πτώμα». Σύμφωνα με την αφήγηση του πατέρα «Η σορός της λέγεται ότι ήταν σε άθλια κατάσταση επειδή είχε παραμείνει για έξι ημέρες στη ζέστη. Αρχικά, η ταυτοποίηση επρόκειτο να γίνει χθες, αλλά ίσως ήθελαν πρώτα να προετοιμάσουν κατάλληλα τη σορό, ώστε να μην σοκαριστεί η σύζυγός του, εξηγεί ο πατέρας της 27χρονης».

Όπως αναφέρει ακόμα το δημοσίευμα, μεταφέροντας την αφήγηση του πατέρα: «Λίγες ημέρες πριν από την τραγωδία, η Αναστασία είχε κάψει το χέρι της. ”Αυτό το έγκαυμα την σκότωνε, επειδή την απασχολούσε πολύ η εμφάνισή της. Έτριβε το χέρι της με αλοιφές, αλλά δεν υπήρχε καμία βελτίωση. Έτσι της ήρθε η ηλίθια ιδέα να καπνίσει ένα τσιγαριλίκι. Κουβέντιασε με τα παιδιά στην αγορά και της υποσχέθηκαν να της φέρουν ένα”.

Την εξαπάτησαν, προφανώς περιμένοντας να νυχτώσει. Ίσως είχαν ρίξει κάτι στο ποτό της κατά τη διάρκεια των λίγων ωρών που είχε περάσει μαζί τους. Όταν τηλεφώνησε στο φίλο της, είπε ότι ένας άντρας θα την έπαιρνε μαζί του. Αλλά αντί γι’ αυτό την οδήγησε σε κάποιο οικόπεδο. Οι υπόλοιποι άνδρες που συνάντησε μπορεί να έφυγαν γιατί ακούσαμε ότι τη βίασαν κι άλλοι

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Αναστασία απήχθη, βιάστηκε και δολοφονήθηκε. Το ότι η Αναστασία αγνοείται μας το είχε πει ο φίλος της ήδη από το βράδυ της Δευτέρας. Όταν ενημέρωσε την αστυνομία για την εξαφάνισή της τη νύχτα, το αγνόησαν κατά κάποιον τρόπο. Μόνο όταν παρενέβη ένας φίλος στην πρεσβεία άρχισε να συμβαίνει κάτι»