Ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους, αφέθηκε μετά την απολογία του ο 32χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που την περασμένη Δευτέρα παρέσυρε και σκότωσε το 12χρονο κορίτσι την ώρα που προσπαθούσε να διασχίσει το δρόμο στη συμβολή των οδών Θησέως και Σπάρτης, στην Καλλιθέα.

Ανακριτής και εισαγγελέας επέβαλαν στον κατηγορούμενο τους περιοριστικούς όρους της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα και της απαγόρευσης οδήγησης αυτοκινήτου ή μηχανής.

Ο νεαρός κατηγορούμενος, ο οποίος οδηγήθηκε στο ανακριτικό γραφείο λίγο μετά τις 10 το πρωί προκειμένου να απολογηθεί για το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης από την οποία προέκυψε θάνατος το πλημμέλημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, φέρεται να δήλωσε ενώπιον του ανακριτή συντετριμμένος καθώς δεν μπορεί να διανοηθεί πώς συνέβη η τραγωδία.

Ο κατηγορούμενος , σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε πως δεν οδηγούσε επικίνδυνα όταν έγινε το κακό. Αναφερόμενος δε στο γεγονός πως το αυτοκίνητο δεν είχε περάσει ΚΤΕΟ, παράλειψη στην οποία στοιχειοθετήθηκε το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης από την οποία προέκυψε θάνατος, ο 32χρονος φέρεται να είπε ότι το όχημα δεν είναι δικό του, αλλά δανεικό, οπότε δεν το γνώριζε.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας όταν το αυτοκίνητο κατέβαινε τη Θησέως. Η 12χρονη, μαζί με την 14χρονη αδελφή της, επιστρέφοντας από το σχολείο προσπάθησαν να περάσουν το δρόμο. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το αυτοκίνητο παρέσυρε το παιδί το οποίο στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.