Απομονωμένος, σε κελί του 7ου ορόφου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, κρατείται ο 33χρονος τερματοφύλακας του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό μιας ανήλικης μαθήτριας από το Βέλγιο και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Πρόκειται για κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος, με τον Ισραηλινό ποδοσφαιριστή να παίρνει προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης ενώπιον του ανακριτή. Ο ίδιος πάντως μέσω του δικηγόρου του υποστηρίζει ότι ουδέποτε προέβη σε κακοποιητική σεξουαλική συμπεριφορά σε βάρος του κοριτσιού (σ.σ. είναι γεννημένη το 2005, ενηλικιώνεται σε λίγες ημέρες), λέγοντας ότι ήρθαν κοντά χορεύοντας και δεν έγινε τίποτα παραπάνω. Την ίδια ώρα και οι δύο πλευρές αναμένουν το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που παραγγέλθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος, μετά τη σύλληψή του Μπόρις Κλέιμαν.

Να θυμίσουμε ότι το περιστατικό συνέβη γύρω στις 5 τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης σε μπαρ στο Κολωνάκι, όπου η ανήλικη διασκεδάζει μαζί με άλλους συμμαθητές της από το Βέλγιο και ο 33χρονος τερματοφύλακας μαζί με έναν ακόμη συμπαίκτη του. Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην ΕΛΑΣ, ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι η ανήλικη Βελγίδα είχε επηρεαστεί από το αλκοόλ που κατανάλωσε, την προσέγγισε και προέβη σε σεξουαλικές πράξεις σε βάρος της.

Όταν η κοπέλα ειδοποίησε την παρέα της, ξεκίνησε καυγάς μέσα στο μαγαζί και χρειάστηκε η παρέμβαση των ανθρώπων ασφαλείας του μπαρ και της Αστυνομίας, με τη σύλληψη του να γίνεται στο Τ.Α. Συντάγματος.