Ο πρώην τερματοφύλακας του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν, κατηγορείται για βιασμό, καθώς παρενόχλησε σεξουαλικά μια 17χρονη μαθήτρια από το Βέλγιο, η οποία επισκέφθηκε την Ελλάδα στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής.

Όπως ανέφερε η εκπομπή «Tlive», όλα ξεκίνησαν σε μπαρ στο Κολωνάκι, όπου βρίσκονταν η ανήλικη μαζί με την παρέα της και κατανάλωναν αλκοόλ. Εκεί την είδε ο ποδοσφαιριστής που τυγχάνει να είναι στον ίδιο χώρο και της ζήτησε να τον ακολουθήσει σε ένα πριβέ μέρος.

Εκεί φέρεται να της έκανε μια άσεμνη χειρονομία που θεωρείται βιασμός, προσεγγίζοντάς την σεξουαλικά και εκείνη αποχώρησε, γυρνώντας στη παρέα της και εξηγώντας τι είχε συμβεί. Τότε, τα άτομα που ήταν μαζί της επιτέθηκαν στον Μπόρις Κλέιμαν, με αποτέλεσμα κόσμος να καλέσει την Αστυνομία.

Έτσι, προσήχθησαν έξι άτομα, ενώ πέρα από τον ποδοσφαιριστή, συνελήφθη και ένας φίλος της 17χρονης, επειδή κουβαλούσε μαχαίρι, το οποίο όμως δεν χρησιμοποίησε, αλλά και ούτε τράβηξε κατά τη διάρκεια του καυγά.

Σημειώνεται, πως ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του Κλέιμαν για:

  • Βιασμό
  • Προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου
  • Προμήθεια – κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση

Τελειώνουν από τον Βόλο Κλέιμαν και Εσκοβάλ

Λίγη ώρα μετά τις εξελίξεις με τον Μπόρις Κλέιμαν, η ΠΑΕ Βόλος ανακοίνωσε πως με απόφαση του Αχιλλέα Μπέου ο Ισραηλινός γκολκίπερ και ο Ροντίγκο Εσκοβάλ έχουν τεθεί εκτός ομάδας και θα διακοπούν τα συμβόλαιά τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος κ. Αχιλλέα Μπέου, έχουν τεθεί εκτός ομάδας οι Μπόρις Κλέιμαν και Ροντρίγκο Εσκοβάλ και έχει ξεκινήσει η διαδικασία για διακοπή των συμβολαίων τους.

Ήδη έχουν ενημερωθεί οι μάνατζερ τους».