Ο 33χρονος Ισραηλινός τερματοφύλακας του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν, συνελήφθη τα ξημερώματα από αστυνομικούς του Τ.Α. Συντάγματος μετά από επεισόδιο και καταγγελία ανήλικης σε μπαρ στο Κολωνάκι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, προηγήθηκε καβγάς ανάμεσα στα έξι άτομα (4 Βέλγους, τον Κλέιμαν κι έναν Έλληνα), με τους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο να οδηγούν άπαντες στο Α.Τ. Συντάγματος για εξηγήσεις.

Εκεί οι Βέλγοι υποστήριξαν ότι ο 33χρονος τερματοφύλακας προσέγγισε την παρέα τους και σε μία κοπέλα που ήταν μαζί τους. Στη συνέχεια οδηγήθηκε και αυτή για κατάθεση, όπως βεβαίωσε τους ισχυρισμούς των τεσσάρων φίλων της.

Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί ο Κλέιμαν και να σχηματιστεί από τους αστυνομικούς του Τ.Α. Συντάγματος σε βάρος του δικογραφία για ασέλγεια.

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του Κλέιμαν για:

  • βιασμό χωρίς συναίνεση,
  • προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου και
  • προμήθεια-κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Τελειώνουν από τον Βόλο Κλέιμαν και Εσκοβάλ

Λίγη ώρα μετά τις εξελίξεις με τον Μπόρις Κλέιμαν, η ΠΑΕ Βόλος ανακοίνωσε πως με απόφαση του Αχιλλέα Μπέου ο Ισραηλινός γκολκίπερ και ο Ροντίγκο Εσκοβάλ έχουν τεθεί εκτός ομάδας και θα διακοπούν τα συμβόλαιά τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος κ. Αχιλλέα Μπέου, έχουν τεθεί εκτός ομάδας οι Μπόρις Κλέιμαν και Ροντρίγκο Εσκοβάλ και έχει ξεκινήσει η διαδικασία για διακοπή των συμβολαίων τους.

Ήδη έχουν ενημερωθεί οι μάνατζερ τους».