Ο συνεργός του 66χρονου ψευτογιατρού που συνελήφθη στην Ελλάδα, διαφήμιζε στη Γερμανία την κλινική που διατηρούσε ο κατηγορούμενος και ανέφερε ότι δέχονταν συνέχεια επισκέψεις από ασθενείς από όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News» που πρόβαλε και το σχετικό απόσπασμα, ο 72χρονος συνεργός σε βίντεο από το 2011, μιλούσε για θεραπεία-πρότυπο, υποσχόμενος πως θα είναι το μέλλον.

«Στην κλινική μας στη Γερμανία, καθημερινώς μπαινοβγαίνουν 200 με 220 άτομα. Και κάποιοι από αυτούς έχουν πλήρως ή μερικώς θεραπευτεί από την κυτταρική θεραπεία. Κι έρχονται ασθενείς από την Ιαπωνία, την Τασμανία, Νότια Αυστραλία», είχε πει χαρακτηριστικά.

Επίσης, είχε αναφέρει πως «πιστεύω ότι η κυτταρική θεραπεία θα είναι το χρυσό πρότυπο στο μέλλον κατά τη γνώμη μου. Γιατί δεν θεραπεύουμε συμπτώματα αλλά τις αίτιες με αυτήν τη θεραπεία. Με το να θεραπεύεις μόνο τα συμπτώματα, σίγουρα θα σε οδηγήσει στο λάθος μέρος. Θα κάνει τους ανθρώπους πιο άρρωστους γιατί δεν είμαστε μηχανές που έχουμε ξεχωριστά εξαρτήματα που μπαινοβγαίνουν. Πρέπει να βλέπουμε τους ανθρώπους σαν ανθρώπινα όντα, σαν βιοσύστημα, σαν ολότητες».