Λίγη ώρα πριν κριθεί προφυλακιστέα η 47χρονη γυναίκα η οποία κατηγορείται για το θάνατο του λογιστή στο Μοσχάτο, δυο βίντεο ντοκουμέντα μέσα από το σπίτι του ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Μέσα από τα δυο βίντεο ντοκουμέντα τα οποία προβλήθηκαν στην εκπομπή T-Live του Alpha, φαίνεται η 47χρονη να κατηγορεί τον 50χρονο λογιστή, μέσα στο σπίτι στο Μοσχάτο, πως καταχράστηκε μεγάλα ποσά και τον απειλεί πως θα τον σκοτώσει. Μάλιστα, στο δεύτερο ντοκουμέντο φαίνεται η γυναίκα να παίρνει ένα σχοινί στα χέρια της.

«Εγώ μπορεί να μην έχω την δύναμη να σκοτωθώ γιατί έχω τελειώσει, αλλά θα σε σκοτώσω», αναφέρει η γυναίκα. «Όλα εγώ τα έχασα και δεν έχω συνειδητοποιήσει πως…» τονίζει από την πλευρά του ο άνδρας.

Ακολούθως η γυναίκα τον ρωτάει: «Πού πήγαν τα λεφτά πες μου» και στη συνέχεια τον βρίζει. Ο 50χρονος της απαντάει «στην ανακύκλωση» και στη συνέχεια της λέει να σβήσει το βίντεο. «Εγώ θα σε σκοτώσω σήμερα, είμαι αποφασισμένη! Τελείωσες πολλές οικογένειες. Κατέστρεψες πολλές οικογένειες. Τη μάνα μου την έπαιρνες τηλέφωνο και της έλεγες να βάλει το σπίτι της για να πάρει κάτι παραπάνω. Πού φαγώθηκαν όλα αυτά τα λεφτά. Εγώ θα σε σκοτώσω σήμερα Νίκο! Πώς μπόρεσες και καταχράστηκες τόσα λεφτά;» ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων.

«Αν δεν με σκοτώσεις εσύ τώρα, θα με σκοτώσουν στη φυλακή», ακούγεται να λέει ο άνδρας.

Δείτε τα βίντεο

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 47χρονη

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την μαραθώνια απολογία της η 47χρονη η οποία εμφανίζεται ως κεντρικό πρόσωπο στην υπόθεση θανάτου του 50χρονου ασφαλιστή, στο Μοσχάτο την περασμένη Δευτέρα. Στο πλευρό της οι γονείς και ο γιος της οι οποίοι υποστηρίζουν την αθωότητα της.

Η 47χρονη, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, φέρεται στην πολύωρη απολογία της να αρνήθηκε πως εμπλέκεται στο θάνατο του 50χρονου. Ωστόσο, ανακριτής και εισαγγελέας δεν πείστηκαν και αποφάσισαν την προφυλάκιση της.

Σε δήλωσή της η δικηγόρος της κατηγορουμένης Κατερίνα Τσιώνα ανέφερε ότι στη δικογραφία δεν είχε συμπεριληφθεί ακόμη η ιατροδικαστική έκθεση και τόνισε ότι με την εξέλιξη της διαδικασίας θα αιτηθεί την αποφυλάκιση της με όρους.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα για να ενισχύσει τον ισχυρισμό της ότι ο 50χρονος αυτοκτόνησε επικαλέστηκε τα δυο βίντεο τα οποία έχει καταγράψει με το κινητό της και τα οποία αποτελούν, πλέον, μέρος της δικογραφίας κα στα οποία η γυναίκα ακούγεται να του λέει συνεχώς «Θα σε σκοτώσω». Η 47χρονη φέρεται να ισχυρίζεται πως ο 50χρονος είχε αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του, μια απόφαση που αφορούσε στις οικονομικές εκκρεμότητες που είχε με την κατηγορουμένη και άλλα πρόσωπα.

Στην απολογία της η κατηγορούμενη φέρεται να επέμεινε πως δεν είχε κανένα κίνητρο για να σκοτώσει τον άνδρα καθώς το μόνο που ήθελε ήταν να της επιστρέψει τα χρήματα που του είχε δώσει για επενδύσεις η ίδια και μέλη της οικογένειας της και την είχε διαβεβαιώσει πως υπήρχαν. Μάλιστα, σύμφωνα με τη συνήγορο της, το ποσό που σε βάθος δεκαετίας είχε δώσει η εντολέας της στον 50χρονο άγγιζε τις 200.000 ευρώ .

Ο άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος στο διαμέρισμα του στο Μοσχάτο. Ήταν κρεμασμένος από το μονόζυγο με αυτοσχέδια θηλιά, ενώ στο διαμέρισμα βρέθηκε και η 47χρονη γυναίκα.