Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη φρίκη που βίωναν τα αδέρφια στα Πετράλωνα, τα οποία βιάζονταν από τον πατέρα τους και η μητέρα γνώριζε και δεν μίλαγε. Η ιδιοκτήτρια καφετέριας, που μαζί με τον συγγραφέα, έφεραν στο φως την καταγγελία των παιδιών μιλά για πρώτη φορά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Τα παιδιά ήταν παραμελημένα. Ο μικρός δεν ήταν σε καλή κατάσταση, ήταν φοβισμένος και το κορίτσι. Από τις κουβέντες που κάναμε θεωρούσα ότι ήταν σε τέλμα. Η μητέρα μου ανέφερε ότι ο γιος της έπαιρνε πολλά φάρμακα και ότι είχε αναγκαστεί σε κάποιες πλύσεις στομάχου. Η 22χρονη και η μητέρα της αποκαλούσαν το παιδί σκ@@@η» είπε.

«Όταν ρώτησα τη μητέρα γιατί συμβαίνουν όλα αυτά, μου είχε πει ότι η ψυχολόγος της είχε αναφέρει ότι του παιδιού του λείπει ο πατέρας του. Της πρότεινε (ο συγγραφέας) να κάνει μάθημα στα δύο μεγάλα παιδιά, η μητέρα δεν ήξερε πώς να το πει στον πατέρα. Δεν ήθελε να έρθουμε σε επαφή με αυτόν. Έκανε μάθημα στον 17χρονο και εισέβαλε τρέχοντας η μικρή, δεν ήθελε να φύγει από εκεί. Ήρθε ο πατέρας και την άρπαξε, ήταν με το εσώρουχο. Η μητέρα με ρώτησε πόσο (ο συγγραφέας) είναι διατεθειμένος να κάνει σχέση μαζί της. Από τις πρώτες μέρες είχε φωτογραφία του με τα παιδιά της».

Η γυναίκα είπε ότι μέσα στο σπίτι «γινόταν τρίο» παρουσία της μικρής. «Ο 17χρονος μας είχε πει ότι τον είχε βιάσει ο θείος, παρουσία του πατέρα, είπε ότι είδε και άλλα παιδιά» ανέφερε μεταξύ άλλων.