«Οι γονείς ήταν τέρατα. Αν θέλετε να το πούμε περιφραστικά η μητέρα ήταν το γάντι που φορούσε ο πατέρας και οι υπόλοιποι ώστε να μην μένουν τα δαχτυλικά τους αποτυπώματα».

Σε αυτά τα λόγια αποτυπώνεται η φρίκη που έζησαν τα τρία αδέρφια στα Πετράλωνα και ανήκουν στον άνδρα που τα βοήθησε, τον οποίο ο 17χρονος αποκαλεί σωτήρα και άκουσε από το παιδί ότι έχει πέσει θύμα βιασμών από τον πατέρα του, τον θείο του και άλλα άτομα στα πάρτι βιασμών που διοργάνωνε ο πρώτος.

Όσα λέει το αγόρι και μεταδίδει το Star είναι γροθιά στο στομάχι. «Από την ηλικία των 7 χρόνων έχω βιώσει τη σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα μου, τον θείο μου, όπως και από άλλα 17 άτομα, Έλληνες και αλλοδαπούς, που συμμετείχαν σε όργια, τα οποία ο ίδιος ο πατέρας μου διοργάνωνε και στα οποία με βίαζε πρώτα αυτός και εν συνεχεία με πέταγε στους άλλους συμμετέχοντες, προκειμένου να προβούν σε κάθε είδους κακοποίηση σεξουαλική και βιασμούς».

Σύμφωνα με την μήνυση των παιδιών η μητέρα ήξερε και συγκάλυπτε τα πάντα.

«Στο σπίτι βρισκόταν η μητέρα μας, όταν ο άντρας μας μας καλούσε γυμνός να ξαπλώσουμε μαζί του. Όπως βρισκόταν εκεί η μητέρα, στον διάδρομο του σπιτιού, ενώ βίδωνε με το τρυπάνι κάτι στον τοίχο, στον διάδρομο του σπιτιού και εγώ καθόμουν πίσω της κρατώντας κάποιες βίδες, ο άντρας της πλησίασε, μου έγνεψε, λύγισε τα γόνατά του και μου έκανε διείσδυση και εκείνη συνέχισε απτόητη. Η μητέρα μας ήταν και ένας άνθρωπος που δεν την ενδιέφεραν τα παιδιά της. Το μόνο που την ενδιέφερε ήταν να έχει χρήματα, να κάνει τη ζωή της με διάφορους συντρόφους και προκειμένου να μην ενοχλούμε μας παρατούσε στα χέρια του διεστραμμένου συζύγου και πατέρα μας» λέει ένα από τα παιδιά.

Τι λέει μία από τις κατηγορούμενες

Μια από τις κατηγορούμενες στην υπόθεση των Πετραλώνων σπάει τη σιωπή της. Όπως είπε οι καταγγελίες είναι προϊόν της «πλύσης εγκεφάλου που τους έκανε ο συγγραφέας που τους έκανε μαθήματα».

Και συνέχισε: «Πήρε τρία ξένα παιδιά, τους έκανε πλύση εγκεφάλου μαζί με τη μάνα τους. Αυτή είναι η ιστορία. Όταν δεν έχεις κάνει τίποτα δε φοβάσαι και τίποτα. Είμαστε πολύ άσχημα ψυχολογικά, τα τραβάμε πέντε χρόνια. Αυτά ισχυρίστηκε η γυναίκα από το περιβάλλον του πατέρα. Τον ίδιο ισχυρισμό έχει και ο δικηγόρος του πατέρα που καταγγέλλεται για τους βιασμούς.

«Όλα ξεκίνησαν όταν μπήκε στη ζωή τους αυτός ο συγγραφέας»

Από την πλευρά του, ο πατέρας των παιδιών «δείχνει», μέσω του δικηγόρου του, ως βασικό υπαίτιο για την όλη υπόθεση τον συγγραφέα.

«Από τότε που εισήλθε στη ζωή του παιδιού αυτός ο άνθρωπος ως κεραυνός εν αιθρία υπήρξαν αυτές οι καταγγελίες σε βάρος του πατέρα και έγινε όλος αυτός ο χαμός που υπάρχει μέχρι σήμερα», ανέφερε ο δικηγόρος του πατέρα.

Η σοκαριστική κατάθεση της 11χρονης

Οι κατηγορούμενοι αρνούνται τα πάντα. Ακολουθεί η σοκαριστική κατάθεση της 11χρονης:

«Το πρώτο περιστατικό συνέβη όταν ήμουν τριών ή τεσσάρων ετών, όταν ήμασταν στο αυτοκίνητο. Με πίεζε στην κοιλιά μου και στα γεννητικά μου όργανα. Δεν μου το έκανε μια φορά, μου το έκανε συνέχεια και μερικές φορές ήταν και κάποιοι άλλοι μαζί, όπως η…, ο… ένας ….».

Μάλιστα, όπως είπε το παιδί, τις αποτρόπαιες πράξεις τις έκανε μόνο ο μπαμπάς της. «Στον παιδότοπο που δεν υπήρχε κόσμος πηγαίναμε μεσημέρι προς απόγευμα. Εκεί υπήρχαν και τραπεζάκια. Καθόμασταν, εμένα με έβαζε πάνω στα πόδια του και με πίεζε στα γεννητικά όργανα και στην κοιλιά μου» φέρεται να υποστήριξε το κορίτσι.

Ακόμα, το παιδί περιέγραψε πάρτι στο σπίτι, αλλά και ασελγείς πράξεις στην μπανιέρα. Όταν μιλούσε για τον πατέρα της σε άλλη κατάθεση της τον αποκαλούσε «κακό». «Στο σπίτι μας γινόταν ένα πάρτι. Υπήρχαν χρωματιστά φωτιστικά. Είχαν φέρει μεγάλες τούρτες και χόρευαν γυμνοί, εγώ μόνο κοίταζα και έκλαιγα».