Η μητέρα των παιδιών από τα Πετράλωνα που έχουν καταγγείλει βιασμό από τον πατέρα και άλλα συγγενικά πρόσωπα, πήρε θέση μέσω του δικηγόρου της, σχετικά με την υπόθεση που είναι σε εξέλιξη εδώ και χρόνια.

«Η μητέρα δεν επιθυμεί να κοινοποιήσει τη θέση της στους τηλεοπτικούς σταθμούς, αλλά μόνο ενώπιον των αρμοδίων αρχών όπως πράττει, δηλαδή να απευθύνεται στις αρμόδιες Αρχές ανελλιπώς από το έτος 2017 κι έπειτα. Ενδεικτικά αναφέρει τις αιτήσεις – αναφορές της τα έτη 2017, 2018 κι έπειτα προς την αρμόδια Αρχή κατά του πατέρα των παιδιών της», ανέφερε η ανακοίνωση που εξέδωσε ο δικηγόρος της.

Παράλληλα, σημείωσε πως «έχει ζητήσει την αφαίρεση της γονικής μέριμνας από τον πατέρα και τον αποκλεισμό του από την επικοινωνία του με τα παιδιά, η επιμέλεια των οποίων της έχει ανατεθεί με απόφαση. Έχει ζητήσει με εξώδικη όχληση προς τον φερόμενο “Συγγραφέα” την άμεση επιστροφή του παιδιού στην οικία της μητέρας»

Επίσης, αναφέρεται ότι «συναισθανόμενη τη δύσκολη κατάσταση που έχουν περιέλθει τα παιδιά της, δηλώνει ότι έχει πράξει παν ό,τι απαιτήθηκε για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση αυτή. Υποβάλλει την έκκληση να παύσει κάθε ενόχληση της προσωπικής της ζωής της ιδίας καθώς και της ανήλικης θυγατέρας της και ζητά να μη χρησιμοποιούνται προσωπικά δεδομένα της ιδίας και της οικογένειας της και επιφυλάσσεται να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά της έναντι όσων δεν σέβονται την προσωπικότητά της και τη δυσφημούν».

«Τέλος καλό θα είναι να μη στρεβλώνονται τα πραγματικά στοιχεία της δικογραφίας όπως έγινε σε χθεσινή συνέντευξη της δικηγόρου Δήμητρα Πλαστήρα η οποία δήλωσε ότι έχουν κάνει καταγγελία και τα τρία παιδιά, κάτι το οποίο δεν είναι αληθές, όπως κι άλλα στοιχεία που αναπαρήχθησαν στην εκπομπή “Live News”, για το οποίο επιφυλάσσεται νομίμως», προσθέτει ακόμη η ανακοίνωση.