Η δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης που έχει συλληφθεί για μαστροπεία και βρίσκεται στη ΓΑΔΑ, μίλησε για τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Κολωνού, αλλά και για το τι λέει στους αστυνομικούς.

«Δεν την περιμέναμε αυτήν την εξέλιξη. Βρεθήκαμε προ εκπλήξεως. Συνεργαζόμαστε με τον κ. Λύτρα. Περιμένουμε να δούμε την δικογραφία και θα δούμε πώς θα προχωρήσουμε. Μάθαμε ότι εκδόθηκε ένα ένταλμα σύλληψης με την κατηγορία της μαστροπείας. Η μητέρα αρνείται τις κατηγορίες» είπε αρχικά η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου.

Όσο για τα δύο εμβάσματα που βρέθηκαν στον λογαριασμό της μητέρας της 12χρονης, η κ. Ταραχοπούλου τόνισε ότι «δεν ήξερε για τα εμβάσματα η μητέρα. Προφανώς, είχε σχέδιο ο κατηγορούμενος για να την ενοχοποιήσει».

Σε ερώτηση για τη μητέρα της 12χρονης και σε τι κατάσταση είναι στη ΓΑΔΑ, η συνήγορος είπε: «Η μητέρα κλαίει. Λέει ότι θα αυτοκτονήσει. Φοβάται ότι θα της πάρουν τα παιδιά».

«Βρέθηκαν μηνύματα που αντάλλαξε η μητέρα με τον κατηγορούμενο»

«Βρέθηκαν κάποια μηνύματα που είχε ανταλλάξει η μητέρα της 12χρονης με τον κατηγορούμενο. Χωρίς να έχουμε πάρει την δικογραφία, υπάρχουν και δύο εμβάσματα που είχε κάνει το παιδί. Είχε πάρει την κάρτα της μητέρας και τον λογαριασμό και εκεί της είχε βάλει ο κατηγορούμενος δύο ποσά, (20 με 25 ευρώ).

Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα τρομερό έγκλημα. Σκοπός μας είναι να αποκαλυφθούν όλοι όσοι βρίσκονται πίσω από αυτό, που εγώ θεωρώ ότι είναι κύκλωμα, δεν θεωρώ ότι θα έχουμε να κάνουμε μόνο με τους δύο κατηγορούμενους. Νομίζω ότι θα είναι και άλλοι κατηγορούμενοι. Εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Αύριο η μητέρα οφείλει να δώσει κάποιες εξηγήσεις. Γι’ αυτό και το ένταλμα. Δεν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος» ανέφερε ο Απόστολος Λύτρας.