Άγρια συμπλοκή μεταξύ Ρομά και Αλβανών σημειώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης (21/7) στην περιοχή της Παναγιάς της Φανερωμένης στη Θεσσαλονίκη με την αστυνομία να επεμβαίνει άμεσα προκειμένου να χωρίσει τις δύο ομάδες που καβγάδισαν.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα grtimes.gr, περίπου στις 22:00, οι δυο ομάδες συνεπλάκησαν, στο «Πάρκο Περιστέρια». Όλα άρχισαν από έναν καβγά μεταξύ ανηλίκων για μια μπάλα. Στη συνέχεια τσακώθηκαν οι μητέρες τους και έπειτα η κατάσταση ξέφυγε.

Από τη συμπλοκή τουλάχιστον ένα άτομο έχει τραυματιστεί, ενώ στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες της αστυνομίας καθώς επίσης και της ομάδας ΟΠΚΕ οι οποίες και προσήγαγαν τρία άτομα.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή πρόκειται για τον τραυματία, ο οποίος ενεπλάκη στον καβγά. Το άτομο τη στιγμή της σύλληψης του βρίσκονταν σε ένταση, κατά εκείνων με τους οποίους καυγάδισε.

Την ίδια ώρα μεγάλες αστυνομικές δυνάμεις «χτενίζουν» την περιοχή προς αναζήτηση περισσοτέρων εμπλεκομένων στο επεισόδιο, ενώ αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι στο συμβάν χρησιμοποιήθηκαν και αντικείμενα όπως μπουκάλια, πέτρες και μαδέρια.

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως το συμβάν δεν έληξε εκεί. Ομάδα ατόμων που ενεπλάκη στον αρχικό καβγά επέστρεψε στο σημείο και δημιούργησε νέο επεισόδιο καθώς επιτέθηκε σε μέλη της έτερης ομάδας που βρίσκονταν εκεί.