Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 32χρονος που χθες (7/6) άνοιξε πυρ, σε κατάσταση αμόκ, στην περιοχή του Φοίνικα στη Θεσσαλονίκη. Ο άνδρας συνελήφθη στο Δερβένι αφού προηγουμένως είχε προκαλέσει τροχαίο στην Περιφερειακή Οδό.

Στο διαμέρισμά που σημειώθηκε το επεισόδιο βρίσκονταν τα δύο ανήλικα παιδιά του, 6 και 13 ετών, αλλά κι ένας ακόμη ανήλικος, 17 ετών. Μέσα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 23 κιλά κάνναβης, 1,2 κιλά κοκαΐνης και 16.000 ευρώ. Για την υπόθεση συνελήφθη κι ο 29χρονος αδελφός του, καθώς φέρεται να προσέγγισε αργότερα το συγκεκριμένο διαμέρισμα, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει απασχολήσει παλαιότερα τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Τα τρία ανήλικα παιδιά είναι εκτός κινδύνου και μεταφέρθηκαν στη γιαγιά τους, όπου φιλοξενούνται. Η σύζυγος του 32χρονου βρίσκεται στη Μαιευτική Κλινική νοσοκομείου της πόλης, προκειμένου να γεννήσει αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σε βάρος του αλβανικής καταγωγής δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, παραβάσεις περί όπλων, επικίνδυνη οδήγηση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Οδηγείται μαζί με τον αδελφό του στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

(φωτογραφία grtimes)