Μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών εντοπίστηκαν στο σπίτι του άνδρα, ο οποίος άνοιξε πυρ σε κατάσταση αμόκ μπροστά στα παιδιά του σε πολυκατοικία στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Οι έρευνες των αστυνομικών πραγματοποιήθηκαν παρουσία εισαγγελικής λειτουργού και σύμφωνα με το grtimes.gr προέκυψε πώς μέσα στο σπίτι του άνδρα, βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες ινδικής κάνναβης και κοκαΐνης, οι οποίες πλέον θα αποσταλούν στα σχετικά εργαστήρια της αστυνομίας.

Ο άνδρας, πριν εισβάλει στην πολυκατοικία και ανοίξει πυρ, φέρεται να φώναζε σύμφωνα με μάρτυρες: «βιάζουν τη γυναίκα μου, φωνάξτε την αστυνομία», την ώρα που η σύζυγός του, ήταν στο νοσοκομείο λεχώνα.

Μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στο σπίτι του 32χρονου πιστολέρο στη Θεσσαλονίκη

Ο δράστης αρχικά διέφυγε με το ΙΧ του προς τον Περιφερειακό, όπου προκάλεσε τροχαίο ατύχημα με γυναίκα άλλου αυτοκινήτου, το οποίο και εγκατέλειψε για να συλληφθεί εν τέλει σε παράδρομο της Εγνατίας Οδού, πλησίον του εργοστασίου ΤΙΤΑΝ στη δυτική πλευρά της πόλης.

Μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στο σπίτι του 32χρονου πιστολέρο στη Θεσσαλονίκη

Από την επιχείρηση της αστυνομίας, στο Τμήμα οδηγήθηκαν τα τρία του παιδιά, καθώς επίσης και ένας νεαρός ένοικος ακόμα για άγνωστη αιτία.