Νέες πληροφορίες γύρω από την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα, των οποίων η μητέρα, Ρούλα Πισπιρίγκου, έχει προφυλακιστεί, βλέπουν το φως της δημοσιότητας καθημερινά.

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη εβδομάδα η 33χρονη οδηγήθηκε στον Κορυδαλλό για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας. Το κατηγορητήριο της προσάπτει ότι δολοφόνησε την πρωτότοκη κόρη της ενώ εκείνη νοσηλευόταν, με τα ίχνη της κεταμίνης στις τοξικολογικές της μικρής να επισπεύδουν τις εξελίξεις.

Οι έρευνες συνεχίζονται με τις υποθέσεις των θανάτων των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας, της Ίριδας και της Μαλένας. Ένα από τα κυριότερα σενάρια που εμφανίστηκαν να υποστηρίζουν πολλοί ιατροδικαστές μιλούσε για ασφυκτικούς θανάτους, σε ό,τι αφορά τα παιδιά αυτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega οι Αρχές εξετάζουν, πλέον, το ενδεχόμενο να έχει χορηγηθεί τοξική ουσία στη Μαλένα.

Κατά την ίδια πηγή, στην κατεύθυνση αυτή δείχνουν τα ευρήματα στο συκώτι του κοριτσιού.

Τα νέα στοιχεία

Οι εκτιμήσεις των ερευνητών που μετέφερε η εκπομπή «Live Mega» μίλησαν για «μεγάλη φθορά» στο ήπαρ, η οποία δεν μπορεί να έχει ως (μόνη) αιτία έναν ασφυκτικό θάνατο.

Φαίνεται να υπήρξε δράση μιας δηλητηριώδους ουσίας – όπως η κεταμίνη – στον οργανισμό της Μαλένας, η οποία «έφυγε» πρώτη, αναφέρει το ρεπορτάζ του καναλιού.

Ο τρόπος χορήγησης μίας τέτοιας ουσίας θα μπορούσε να είναι ίδιος με τον τρόπο με τον οποίο φέρεται να χορηγήθηκε η κεταμίνη στην Τζωρτζίνα.

Σημειώνεται πως οι αρχές ενδέχεται να εξετάσουν την εκταφή της Μαλένας, στο πλαίσιο των εξελισσόμενων ερευνών.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ: