Την πελάτισά του Ρούλα Πισπιρίγκου επισκέφτηκε στις φυλακές Κορυδαλλού το μεσημέρι της Δευτέρας (11/4) ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Ζάρδας προσπαθώντας να συλλέξει οποιοδήποτε στοιχείο το οποίο θα ενισχύσει την υπερασπιστική γραμμή της μητέρας των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του STAR ο δικηγόρος της 33χρονης που κατηγορείται για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας θέλησε να συνομιλήσει με την πελάτισσά του για να μην βρεθεί προ εκπλήξεων σε περίπτωση που «μιλήσει» το τάμπλετ το οποίο ήταν θαμμένο μαζί με την 9χρονη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες στο «τραπέζι» της συνάντησης του δικηγόρου Κωνσταντίνου Ζάρδα με την Ρούλα Πισπιρίγκου θα βρεθούν οι κλήσεις που έγιναν λίγο πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας αλλά και λίγο μετά από το μοιραίο συμβάν.

Στόχος του συνηγόρου υπεράσπισης της 33χρονης είναι επίσης το να ενισχύσει τα στοιχεία που έχουν να κάνουν με την αποφυλάκιση υπό όρους της πελάτισσάς του και τα κενά που θεωρεί ότι υπάρχουν στις εκθέσεις των γιατρών των νοσοκομείων.