Τα οκτώ κινητά που φέρεται να είχε στην κατοχή της η Ρούλα Πισπιρίγκου, που βρίσκεται προφυλακισμένη για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, εξετάζουν οι Αρχές, για τυχόν πληροφορίες σχετικά με την προμήθεια της κεταμίνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, κάποια από αυτά τα κινητά ήταν παλιά και κάποια νεότερα, ενώ σε ένα από αυτό, εκείνο που χρησιμοποιούσε τελευταία η κατηγορούμενη μητέρα, βρέθηκαν κάποιες κλήσεις μία ημέρα πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας αλλά και δύο ώρες μετά από αυτόν.

«Έχει δεχτεί κλήσεις από απόρρητο αριθμό μία μέρα πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας και έκανε η ίδια, δύο κλήσεις μετά τον θάνατο της μικρής, σε τηλέφωνα τα οποία δεν αντιστοιχούν σε κάποιο τηλέφωνο οικογενειακού περιβάλλοντος ή ευρύτερου περιβάλλοντος που να είναι στη γνώση των Αρχών» αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Επιπλέον, εκτός από τα κινητά τηλέφωνα, από το σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτα, κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, μια τηλεόραση smart, ένα laptop και ένα tablet τα οποία επίσης θα ελεγχθούν. Νομικοί κύκλοι εκτιμούν ότι τα αποτελέσματα από τις συγκεκριμένες αναζητήσεις θα κρίνουν και τα επόμενα βήματα σχετικά με το tablet που έχει ταφεί με την 9χρονη Τζωρτζίνα.