Σε πολύ καλό σημείο βρίσκονται οι έρευνες για το θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, σύμφωνα με τον συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρο Μπαλάσκα, ο οποίος μάλιστα είπε ότι «είναι πάρα πολύ πιθανό να έχουμε και δεύτερη σύλληψη πριν το Πάσχα».

«Η Ελληνική Αστυνομία και το Ανθρωποκτονιών ερευνά 4 δολοφονίες, 4 εν δυνάμει ανθρωποκτονίες. Αν το κάθε ένα αποδειχθεί θα παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη ως ανθρωποκτονία. Αυτή τη στιγμή για τα δύο παιδάκια και τη σπιτονοικοκυρά ψάχνουμε αν είναι δολοφονίες και ποιοι είναι οι δολοφόνοι. Οι έρευνες πάνε πάρα πολύ καλά και πλέον, αυξάνεται το επίπεδο πείρας των αστυνομικών γιατί ήδη έχουν τριφτεί στην υπόθεση» είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας μιλώντας στο Πρωινό.

Μάνος Δασκαλάκης για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Όταν ήμασταν μπροστά, ήταν υπόδειγμα μητέρας αλλά τα στοιχεία είναι αδιάσειστα»

«Είναι πολύ δύσκολη στιγμή, δεν μπορώ να το πιστέψω, είμαι σοκαρισμένος. Τα στοιχεία όμως είναι αδιάσειστα σε βάρος της Ρούλας» δήλωσε ο Μάνος Δασκαλάκης σε δημοσιογράφους βγαίνοντας από την Ευελπίδων, όπου δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής.

«Μέχρι τώρα ήταν υπόδειγμα μητέρας, όταν ήμασταν μπροστά δεν έδινε καμία αφορμή. Περιμένουμε να λάμψει η αλήθεια για τα άλλα δύο παιδιά. Μέχρι τώρα δεν υπήρχαν υποψίες για εγκληματική ενέργεια» τόνισε ο Μάνος Δασκαλάκης και διέψευσε ότι η μικρή Τζωρτζίνα είχε κακοποιηθεί.