Το κατώφλι της Ευελπίδων πέρασε ο Μάνος Δασκαλάκης. Ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου βρίσκεται στο κτίριο 9 προκειμένου να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής.

Πολίτες που βρέθηκαν στα δικαστήρια για δικές τους υποθέσεις, στη θέα του Μάνου Δασκαλάκη φώναξαν: «Δολοφόνοι».

Όπως είχε γράψει νωρίτερα το Newsbeast o Μάνος Δασκαλάκης θα μιλήσει για τη ζωή του με την εν διαστάσει σύζυγο του και τα αδικοχαμένα παιδιά τους. Η μαρτυρία του θεωρείται κομβικής σημασίας καθώς ενδεχομένως οι αναφορές του στις λεπτομέρειες της κοινής τους ζωής συμπληρώσουν κομμάτια που λείπουν από το παζλ της πολύκροτης υπόθεσης.

Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι υπεύθυνη για τον θάνατο των παιδιών του, ταυτόχρονα όμως την «αδειάζει» καθώς παραδέχεται ότι ήταν μόνη της στο δωμάτιο της Τζωρτίνας καθώς και ότι στο νοσοκομείο δεν υπήρχε κεταμίνη. Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης στην εφημερίδα ΜΠΑΜ, ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, τονίζει ότι θέλει να μάθει την αλήθεια για τα παιδιά του.

«Όχι να το συνειδητοποιήσω… Δεν μπορώ. Νομίζω ότι μιλάμε για άλλη γυναίκα. Ότι μιλάμε για άλλο πρόσωπο. Δεν μπορώ να διανοηθώ, να χωνέψω ότι εγώ για εννέα χρόνια… Όχι για να αποποιηθώ ευθύνες. Δεν είμαι μόνο εγώ, είναι τόσα άτομα…Έλεγα σε κάθε θάνατο ότι μετανιώνω τόσες ώρες για να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά μου και δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές μαζί τους. Αν μετάνιωνα μία φορά τότε, μετανιώνω 50 τώρα!. Πάντα δούλευα όμως για να τους κάνω το καλύτερο! Ποτέ δεν περίμενα ότι θα φθάσει αυτή η στιγμή».