Η ώρα της κρίσης είναι σήμερα για τον πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα, Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος θα καθίσει στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, μετά τις καταγγελίες για δημοσιοποίηση βίντεο και φωτογραφιών από ερωτικές συνευρέσεις με πρώην συντρόφους του στο διαδίκτυο.

Η κατηγορία έχει πλέον μετατραπεί σε κακούργημα και το πιθανότερο είναι το πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης να ορίσει νέα ημερομηνία.

Οι πρώην σύντροφοι του πέρα από δικαίωση θα διεκδικήσουν και αποζημίωση, για όσα έχουν υποστεί. Η 30χρονη που έσπασε πρώτη την σιωπή της με εξώδικο κάνει έκκληση να προστατευτεί από τα Μέσα. Με επιστολή ζητάει κατά την παρουσία στη δίκη να μην προβληθεί το πρόσωπο της, ώστε να περιορίσει τον διασυρμό της, αφού τα βίντεο των προσωπικών της στιγμών παραμένουν στο διαδίκτυο σε σελίδες ερωτικού περιεχομένου.

«Είμαι αγχωμένη που θα πρέπει να αντικρίσω ξανά αυτόν τον άνθρωπο που μου έκανε όλα αυτά» λέει και προσθέτει ότι ακόμα και τώρα αναγκάζεται να παρακολουθεί τα πορνογραφικά site αφού κάποιοι συνεχίζουν να ανεβάζουν το επίμαχο βίντεο.

«Μετά από όλο αυτόν τον σάλο υπήρξαν 3 αναδημοσιεύσεις τις οποίες κατέβασα τώρα πριν 3 μέρες πάλι. Από άλλους χρήστες που το κοινοποίησαν ξανά γνωρίζοντας ότι είναι το βίντεο αυτής της υπόθεσης» επισήμανε.

«Εξακολουθεί να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση όπως ήταν, διότι δεν έχει αλλάξει κάτι για αυτήν. Περιμένει πάρα πολύ καιρό την εκδίκαση της υπόθεσης και τη δικαίωση της, όσο μπορεί να δικαιωθεί μετά από αυτόν τον διασυρμό που έχει υποστεί. Δυστυχώς δεν επανορθώνεται με κανένα τρόπο, ούτε περιορίζεται από την στιγμή που κυκλοφορούν ακόμα αναρτημένα στο διαδίκτυο βίντεο και φωτογραφίες της» σημειώνει η δικηγόρος της.

200.000 για ηθική βλάβη

Την ίδια στιγμή η δεύτερη καταγγέλλουσα και πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, καταθέτει αγωγή αποζημίωσης ύψους 200.000 ευρώ για ηθική βλάβη μετέδωσε το Mega.

«Περιμένουμε την έρευνα από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του. Και τις επόμενες ημέρες θα καταθέσουμε και αγωγή αποζημίωσης για την ηθική βλάβη την οποία έχει υποστεί η συγκεκριμένη κοπέλα από τις πράξεις του Παναγιωτόπουλου» λέει ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας.