Σοκ έχει προκαλέσει η αιματηρή ενέδρα που έστησε η 49χρονη στον πατέρα του παιδιού της στο Χαλάνδρι. Η εξωσυζυγική σχέση της εικαστικού με τον γνωστό γιατρό, η 12χρονη σήμερα κόρη τους και οι συχνές εντάσεις και προστριβές οδήγησαν τελικά στον πυροβολισμό του άντρα, ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή του στο νοσοκομείο.

Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια του 12χρονου παιδιού, την επιμέλεια του οποίου είχε τα τελευταία χρόνια ο γιατρός και η σύζυγός του. Η γυναίκα έστησε καρτέρι στην πυλωτή και όταν έφτασε ό ίδιος με το κορίτσι, με ένα παλιό περίστροφο πυροβόλησε εναντίον του και τον τραυμάτισε σοβαρά.

Η γυναίκα προσπάθησε να διαφύγει, όμως λίγα μέτρα μετά συνελήφθη από αστυνομικούς. Η ΕΡΤ έφερε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία με το πιστόλι που χρησιμοποίησε η 49χρονη, η οποία είχε επίσης μαζί της τρία μαχαίρια. Μάλιστα αρχικά οι αστυνομικοί πίστεψαν ότι ενδέχεται να τον είχε μαχαιρώσει κιόλας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Η γυναίκα είχε και μια τράπουλα ταρώ, αλλά και ένα σχετικό βιβλίο.

Τα μαχαίρια, το πιστόλι και η τράπουλα ταρώ που είχε πάνω της η 49χρονη στο Χαλάνδρι

Οι δραματικές στιγμές μετά τους πυροβολισμούς στο Χαλάνδρι

Μετά τους πυροβολισμούς, η 49χρονη γυναίκα πέταξε το περίστροφο και επιχείρησε να πάρει μαζί της το 12χρονο κορίτσι, το οποίο όμως δεν ήθελε. Έμεινε πάνω από τον πατέρα του να κλαίει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Τα όσα λέει η γυναίκα στους αστυνομικούς δεν βγάζουν άκρη, καθώς φέρεται να χρησιμοποιεί ακατάληπτες εκφράσεις, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι «ήθελε να πάρει το παιδί της επειδή το βίαζαν και το χτυπούσαν», ενώ μιλά για μια άλλη γυναίκα μέλος εγκληματικής οργάνωσης.

Μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί δεν έχουν καταφέρει να βγάλουν κάποιο συμπέρασμα. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στο εισαγγελέα.