Φανερά σοκαρισμένη η σύζυγος του γιατρού που δέχτηκε πυροβολισμούς από την πρώην ερωμένη του έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι, δήλωσε ότι αντιμετωπίζουν εδώ και χρόνια προβλήματα με τη συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία -όπως λέει- τους απειλούσε ενώ υποστήριξε ότι είχε φτάσει στο σημείο να βάλει το πιστόλι στο κεφάλι της κόρης της.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, η γυναίκα εμφανίστηκε σίγουρη ότι θα πυροβολούσε και την ίδια αν ήταν μαζί με τον σύζυγό της εκείνη την ώρα, ενώ αποκάλυψε ότι η γυναίκα είχε πάει και το πρωί έξω από το σπίτι, καθώς και πριν από δυο ημέρες.

Με δάκρυα στα μάτια η σύζυγος του οφθαλμίατρου είπε ότι η μικρή δεν είχε μια φυσιολογική ζωή, αφού όπως υποστήριξε δεν μπορούσε να πάει να παίξει έξω χωρίς έλεγχο ενώ αναφορικά με το αιματηρό επεισόδιο χθες, είπε πως η ίδια ήταν στο σπίτι γιατί η γυναίκα αυτή ήταν κάτω και «προσπαθούσαμε να γυρίσει το παιδί με ασφάλεια».

Χαλάνδρι – σύζυγος οφθαλμίατρου: «Είναι μία γυναίκα ψυχοπαθής»

Σε κατάσταση φόβου ζούσαν ο 68χρονος οφθαλμίατρος και η σύζυγος του. «Φοβόμασταν πάντα. Αλλά χθες και όλες αυτές τις ημέρες φοβόμασταν ακόμα πιο έντονα. Δεν είναι ότι έκανε φασαρίες, είναι μια γυναίκα που περιμένει έξω, είναι ψυχοπαθής και ασκεί ψυχολογική βία. Ήταν πάρα πολύ επικίνδυνη. Δεν επιτρέπεται να έχει καμία επαφή με το παιδί σύμφωνα με το δικαστήριο» περιέγραψε η σύζυγος του γιατρού.

Όπως είπε ο γιατρός υποβλήθηκε σε δύο χειρουργεία και παλεύει για τη ζωή του ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς». Τα τραύματά του από τις σφαίρες είναι σε θώρακα και κοιλιά. Η δράστις οδηγείται σήμερα ενώπιον εισαγγελέα.