Στην Ασφάλεια βρίσκεται η 49χρονη γυναίκα που πυροβόλησε το μεσημέρι της Πέμπτης (11/11) τον γνωστό γιατρό στο Χαλάνδρι, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» έχοντας τραύματα στο θώρακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δράστις βρίσκεται σε αμόκ και οι Αρχές δεν μπορούν να βγάλουν ασφαλή συμπεράσματα από τα όσα τους λέει η 49χρονη εικαστικός, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης.

Μεταξύ άλλων η 49χρονη βιολογική μητέρα του παιδιού του οφθαλμίατρου μιλάει για μία γυναίκα που θα πρέπει να συλληφθεί και σύμφωνα με την ίδια βρίσκεται σε εγκληματική οργάνωση. Όμως η Ασφάλεια δεν μπορεί να αποκωδικοποιήσει τα όσα λέει η δράστις της αιματηρής επίθεσης, καθώς είναι πολύ πιθανό να μην έχουν βάση με την πραγματικότητα ή να μην σχετίζονται με την υπόθεση.

Σε ερωτήσεις που της έγιναν για το κίνητρο της επίθεσης στον γιατρό, η 49χρονη είπε ότι το έκανε για το παιδί και την επιμέλειά του, καθώς όπως ισχυρίζεται η ίδια η 12χρονη κόρη της «βασανίζεται.

Όσο για το όπλο της επίθεσης, το οποίο φαίνεται να είναι παλιάς κατασκευής, η δράστις δεν δίνει απαντήσεις για το πού το βρήκε.

Η γυναίκα που πυροβόλησε στο Χαλάνδρι τον γιατρό

Παράλληλα οι απαντήσεις της είναι μέσω… σύγχυσης για το αν είχε στήσει καρτέρι στον γνωστό οφθαλμίατρο ή αν τον παρακολουθούσε το προηγούμενο διάστημα.

Στο χειρουργείο ο γιατρός

Ο άτυχος γιατρός, Γιώργος Νέος, που δέχθηκε τις σφαίρες από το όπλο της 49χρονης, χειρουργείται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» σύμφωνα με το Mega.

Ο γνωστός οφθαλμίατρος έχει τραύματα στο θώρακα και δίνει μάχη στο νοσοκομείο. Ο δικηγόρος του κ. Νέου μίλησε στο Newsbeast για το παρελθόν με του γιατρού με την 49χρονη μητέρα του παιδιού του, η οποία φέρεται να απειλούσε ακόμη και τη σύζυγο του Γιώργου Νέου.