Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε σήμερα στο Χαλάνδρι, όπου μια γυναίκα πυροβόλησε έναν άντρα στη μέση του δρόμου.

Η γυναίκα, αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, πυροβόλησε έναν 68χρονο οφθαλμίατρο, με τον οποίο είχαν αποκτήσει παράνομα ένα παιδί – είχαν εξωσυζυγική σχέση – και την επιμέλεια του παιδιού, αναφέρουν αστυνομικές πηγές, την είχε ο 68χρονος.

Οι ίδια πηγές σημειώνουν πως προφανώς υπήρχαν κάποιες προστριβές ανάμεσά τους και η γυναίκα πήγε έξω από το σπίτι του, όπου τον πυροβόλησε δύο φορές στη θωρακική χώρα.

Η γυναίκα φέρεται να φώναζε «το παιδί μου, το παιδί μου» και όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Έλληνας γιατρός και η αλλοδαπή γυναίκα είχαν σχέση, από την οποία απέκτησαν ένα κορίτσι, που είναι 12 ετών σήμερα.

Η γυναίκα συνελήφθη και το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», βαριά τραυματισμένο, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή. Κάποιες πληροφορίες που αναφέρουν ότι κατέληξε στη διαδρομή με το ασθενοφόρο, δεν επιβεβαιώνονται ακόμη από την αστυνομία.

Νωρίτερα είχαν δει το φως άλλες πληροφορίες που ανέφεραν πως η γυναίκα είχε δώσει για υιοθεσία ένα παιδί που είχε αποκτήσει, το οποίο είχαν υιοθετήσει ο άντρας που πυροβόλησε και η σύζυγός του.

Δείτε εικόνες από το σημείο