Υπόνοιες ότι ένας 40χρονος ημεδαπός είναι συνεργός της 34χρονης δράστιδας στην επίθεση με βιτριόλι εις βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου τον Μάιο του 2020 έχουν αρχές.

Σύμφωνα με το Mega οι έρευνες στράφηκαν στο πρόσωπο του 40χρονου καθώς αυτός είχε επικοινωνήσει με την 34χρονη πριν και μετά την απόπειρα δολοφονίας της Ιωάννας, ενώ στη συνέχεια το κινητό του τηλέφωνο καταστράφηκε.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του καναλιού, από την εξέταση του κινητού της δράστριας είχε αποκαλυφθεί η επικοινωνία με ένα συγκεκριμένο άτομο πριν και μετά την επίθεση, και οι αστυνομικοί είχαν εξετάσει το ενδεχόμενο να είχε γίνει η αναζήτηση του καυστικού υγρού μέσω εκείνου.

Όταν ζήτησαν από το άτομο αυτό να τους παραδώσει το κινητό του τηλέφωνο, εκείνος υποστήριξε ότι το είχε πουλήσει σε έναν άγνωστο. Ωστόσο, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν μέσα από κωδικό του κινητού ότι αυτό είχε καταστραφεί.

Οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να βρουν περισσότερα στοιχεία που να τον συνδέουν, έχοντας ωστόσο υπόνοιες ότι ο άνθρωπος αυτός ενδέχεται να έχει σχέση, κάτι που ίσως προκύψει και κατά τη διάρκεια της δίκης.