Συνελήφθησαν το απόγευμα της Τετάρτης, στην Επαρχιακή Οδό Νέας Σάντας – Μέγα Δερείου, δύο Πακιστανοί οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας έξι παράτυπου μετανάστες (τρεις και τρείς Μπαγκλετασιανούς) .

Στη δικογραφία περιλαμβάνεται ένας ακόμη άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης – διακινητής, ο οποίος δεν συνελήφθη και αναζητείται.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια οργανωμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο δράστες, διότι μαζί με τον άγνωστο μέχρις στιγμής συνεργό τους, επέβαιναν σε δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και μετέφεραν με αυτά, παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, έξι μη νόμιμους μετανάστες.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, ο άγνωστος δράστης, οδηγός του ενός από τα δύο οχήματα, δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ λίγο πιο κάτω ακινητοποίησε το όχημά του και τράπηκε σε φυγή, διαφεύγοντας τη σύλληψη και έκτοτε αναζητείται.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών Ροδόπης.