Τον Νίκο Μιχαλολιάκο και τον Ηλία Παναγιώταρο δείχνει ως αυτουργούς της επίθεσης κατά του φοιτητή Δημήτρη Κουσουρή τον Ιούνιο του 1998, ο τότε υπαρχηγός στη Χρυσή Αυγή, Αντώνης Ανδρουτσόπουλος.

Ο γνωστός και ως «Περίανδρος» αναφέρεται στα γεγονότα εκείνης της εποχής, σε τηλεφωνικές επικοινωνίες με αγνώστους που είχε αμέσως μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Στις συζητήσεις αυτές αναφέρεται ο Νίκος Μιχαλολίακος ως «Κάτμαν» και «Κατέλης» από την εκπομπή «Παρατράγουδα», σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής.

Ο Ανδρουτσόπουλος, ο οποίος έχει καταδικαστεί για την επίθεση, δηλώνει τους συνομιλητές του: «Αν ανοίξω το στόμα μου στέλνω στη φυλακή τον Παναγιώταρο για φυσικό αυτουργό για τα επεισόδια του ’98 και ηθικό αυτουργό στέλνω στη φυλακή τον Μιχαλολιάκο.»

Στη συνέχεια ο «Περίανδρος» αναφέρει ότι στην επίθεση κατά του Δημήτρη Κουσουρή συμμετείχαν 10 άτομα: «Αν πω λοιπόν την αλήθεια ότι ένας από αυτούς ήταν ο Παναγιώταρος και ότι εμένα με έβαλε ο Μιχαλολιάκος να το κάνω, ειδικά αυτήν την περίοδο, τώρα που καίγεται ο κ…. τους, τελειώνουν αυτοί».