Νέα ερωτήματα προκύπτουν αναφορικά με τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν μετά την εισβολή των ληστών στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά.

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ αναμένεται να καλέσουν σε νέα κατάθεση τον 32χρονο σύζυγό της προκειμένου να δώσει αναλυτικότερες περιγραφές για την αναφερόμενη εισβολή των ληστών, αλλά και σε ποιο χρονικό σημείο ακριβώς έχασε τις αισθήσεις του.

Όπως αναφέρει το in.gr ένα από τα νέα ερωτήματα που ανακύπτουν είναι πώς μπόρεσε ο 32χρονος να συνέλθει γρήγορα και χωρίς παροχή οξυγόνου από την υποξία που όπως φαίνεται του προκάλεσε το «ασφυκτικό δέσιμο» από τους κακοποιούς.

Σε άλλες περιπτώσεις, όπως αυτή των επιβατών και του πληρώματος του αεροσκάφους της κυπριακής εταιρείας Helios που κατέπεσε το 2005 στο Γραμματικό (λόγω κακής τοποθέτησης σχετικού διακόπτη) δεν συνήλθαν ποτέ, ενώ κι ο φροντιστής Προδρόμου που επιχείρησε να πιλοτάρει το σκάφος, χρησιμοποιώντας φιάλη οξυγόνου, δεν μπορούσε να κινηθεί με ευχέρεια και να αποκτήσει πλήρως τις αισθήσεις του.

Επιπλέον κρίσιμο θεωρείται ότι οι αστυνομικοί που έσπευσαν επί τόπου δεν τον φωτογράφισαν κι έσπευσαν να τον λύσουν. Έτσι δεν υπάρχει σαφής εικόνα πώς ακριβώς ήταν δεμένος από τους δράστες. Η ΕΛ.ΑΣ. μέχρι τώρα δεν έχει μπορέσει να βρει οποιοδήποτε ίχνος τους, αλλά κι ούτε οποιαδήποτε καταγραφή της άφιξης και της αναχώρησης τους.

Υπάρχει επίσης η αποκάλυψη ότι η άτυχη κοπέλα παρακολουθείτο από ψυχολόγο, η οποία έχει ήδη δώσει αναλυτική κατάθεση στην Ασφάλεια Αττικής.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.