Αστυνομικές επιχειρήσεις με στόχο την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας πραγματοποιήθηκαν χθες Τετάρτη σε Μεσσηνία και Κορινθία.

Ειδικότερα, στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας έγιναν χθες έλεγχοι σε 119 άτομα εκ των οποίων 92 ήταν ημεδαποί και 27 ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε 84 οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά 30 άτομα, από τα οποία 16 ήταν ημεδαποί και 14 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 19 άτομα.

Επιπλέον, συνελήφθη σε τοπική κοινότητα του δήμου Πύλου-Νέστορος Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ένας 34χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -684,5- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 35 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, δύο παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, καθώς και μία παράβαση για υποκλοπή μεταφορικού έργου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες και στις ευρύτερες περιοχές των δήμων Βραχατίου, Κιάτου και Ξυλοκάστρου Κορινθίας, κατά τη διάρκεια της οποίας έγιναν έλεγχοι σε 95 άτομα, εκ των οποίων 45 ήταν ημεδαποί και 50 ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε 40 οχήματα.

Προσήχθησαν 28 άτομα, από τα οποία 18 ήταν ημεδαποί και 10 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 10 άτομα.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν 14 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και δύο παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.