Συλλήψεις για κλοπή μεταλλικών αντικειμένων στην Κόρινθο

Στη φάκα της αστυνομίας έπεσαν δύο Αλβανοί


ΚΟΙΝΩΝΙΑ
20:24
02/04/2014
Συλλήψεις για κλοπή μεταλλικών αντικειμένων στην Κόρινθο
2
loading

Για κλοπή μεταλλικών αντικειμένων συνελήφθησαν δύο Αλβανοί, 49 και 44 ετών, στο Σοφικό Κορινθίας από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

Οι συλληφθέντες, σύμφωνα με την Αστυνομία, αφαίρεσαν χθες το βράδυ από εργοτάξιο εταιρείας στην Κόρινθο έναν τόνο μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία στη συνέχεια φόρτωσαν σε Ι.Χ. φορτηγό όχημα και εξαφανίστηκαν.

Αργότερα, οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν τον 49χρονο με το φορτηγό και τα κλεμμένα αντικείμενα στο Σοφικό, όπου και τον συνέλαβαν, και λίγη ώρα μετά εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 44χρονος στην Κόρινθο.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν και αποδόθηκαν την εταιρεία, ενώ κατασχέθηκε το φορτηγό, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Κορίνθου.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
 1. avatar laros

  Πάλι αλβανοί κακούργοι λαθρομετανάστες

 2. avatar JB

  ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΆ ΟΙ ΤΟΥ ΤΣΊΡΙΖΑ-ΑΝΘΈΛΛΗΝΕΣ .....ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΏΝΕΙ ΠΛΥΡΕΣ ! ΑΝΆΠΟΔΑ !
  H γνωστή και μη εξαιρετέα Διεθνής Αμνηστεία όργανο της Νέας Τάξης Πραγμάτων και αποδεδειγμένα χρηματοδοτούμενη από ισλαμιστές και πάσης φύσεως πολιτικά ανώμαλα άτομα (διαβάστε σχετικά εδώ) εξέδωσε μία ακόμα έκθεση που μόνο κάποιοι ανθέλληνες ή εγχώριοι πράτκορές τους θα μπορούσαν να δώσουν βάση.
  Συγκεκριμένα μιλάει για "παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την Ελληνική Αστυνομία" στην έκθεση με τίτλο «Κράτος εν κράτει: Κουλτούρα κακομεταχείρισης και ατιμωρησίας στην ελληνική αστυνομία».
  Στην έκθεση τονίζεται ότι «τα τελευταία τρία χρόνια έχει σημειωθεί δραματική αύξηση των επιθέσεων μίσους εναντίον προσφύγων και μεταναστών. Εγκλήματα μίσους έχουν καταγραφεί και κατά της κοινότητας των Ρομά (!) και της κοινότητας των λαθρομεταναστών»!
  ..

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει