Τον αστυνομικό προσποιήθηκε ένας 36χρονος στην Αλεξανδρούπολη προκειμένου να ξεγελάσει και να αρπάξει ένα 11χρονο κορίτσι, με καταγωγή από την Αλβανία.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τετάρτης όταν ο δράστης πλησίασε το ανήλικο κορίτσι, έξω από το σπίτι της, και προσποιούμενος τον αστυνομικό, την διέταξε επιτακτικά να τον ακολουθήσει. Εκείνη, όμως, αρνήθηκε και μπήκε σπίτι της.

Η μητέρα του 11χρονου κοριτσιού βγήκε έξω και άρχισε να φωνάζει πως θα καλέσει την Αστυνομία με τον επίδοξο απαγωγέα να τρέπεται σε φυγή προς άγνωστη αρχικά κατεύθυνση.

Οι αστυνομικοί, ωστόσο, που ειδοποιήθηκαν για το συμβάν, κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν άμεσα τον 36χρονο, ο οποίος πλέον κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές κατά το παρελθόν για διακεκριμένες κλοπές. Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Πηγή: thrakitoday