Έναν 21χρονο ομογενή και τρεις αλλοδαπούς ηλικίας 20, 16 και 16 ετών, οι οποίοι αποπειράθηκαν να παραβιάσουν την πόρτα καταστήματος – καφενείου με τη χρήση κατσαβιδιού, συνέλαβε η αστυνομία στη Σταυρούπολη της Θεσσαλονίκης.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κατσαβίδια και ένα εργαλείο-κάβουρας, ενώ στην κατοχή του 20χρονου βρέθηκε επιπλέον μικροποσότητα χασίς.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε προέκυψε επιπλέον ότι οι συλληφθέντες την 24-12-2013 αφαίρεσαν από την ίδια περιοχή μία μοτοσικλέτα.

Επίσης προέκυψε ότι ο 21χρονος αυτό το μήνα αφού διέρρηξε παράθυρο κτιρίου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, παραβίασε είκοσι γραφεία καθηγητών, αφαιρώντας συνολικά τρεις φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές και μία συσκευή προβολής, ενώ κατά το χρονικό διάστημα Μαρτίου 2012 – Δεκεμβρίου 2013 αφαίρεσε από Κ.Α.Π.Η. και παιδικό σταθμό στη Δυτική Θεσσαλονίκη και από κομμωτήριο στη Μαγνησία Θεσσαλονίκης το συνολικό χρηματικό ποσό των 320 ευρώ και διάφορα άλλα αντικείμενα.