Με πέντε εισαγγελείς και τεράστια αστυνομική δύναμη με επικεφαλής το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου η διεύθυνση του νομού έχει αρχίσει από τα ξημερώματα μια πολύ μεγάλη επιχείρηση στο κυνήγι κατά των ναρκωτικών.
Μια επιχείρηση που ουσιαστικά πατά σε τρεις νομούς αφού άρχισε από τα Ζωνιανά και καταλήγει στο Καλό Χωριό Λασιθίου.

Οι έρευνες σε σπίτι, ποιμνιοστάσια, αγροικίες και χωράφια έγιναν ταυτόχρονα ενώ συνεχίζονται και μέχρι αυτή την ώρα και σύμφωνα με το prismanews.gr έχουν φέρει ως αποτέλεσμα περισσότερες από δέκα συλλήψεις ατόμων που στην πλειοψηφία τους έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις διωκτικές Αρχές.

Πρόκειται για άτομα από γνωστές και μεγάλες οικογένειες που τα ονόματά τους φιγουράριζαν και σε παλαιότερες υποθέσεις ναρκωτικών και τώρα φαίνεται να καταλήγουν ξανά στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

Με το πρώτο φως της ημέρας 5 εισαγγελείς μαζί με το σύνολο των ανδρών του τμήματος δίωξης ναρκωτικών Ηρακλείου άνδρες του ΤΑΕ, της ασφάλειας, άνδρες των κατά τόπους αστυνομικών τμημάτων, της ΟΠΚΕ αλλά και της Ομάδας Ειδικών Αποστολών ξεκίνησαν να κάνουν ταυτόχρονα τις έρευνες έτσι ώστε κανείς να μην προλαβαίνει να ενημερώνει τον άλλο. Κάποια από τα χωριά τα οποία πέρασαν τα κλιμάκια της ΕΛΑΣ είναι τα Ζωνιανά, η Τύλισσος, το Καλό Χωριό, η ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου αλλά ακόμα και η πόλη του Ηρακλείου.

Για την όλη επιχείρηση, το δημοσίευμα αναφέρει ότι είχε δουλέψει επί μήνες με πολύωρες παρακολουθήσεις και έρευνες καθώς και συγκέντρωση πολύτιμων στοιχείων η δίωξη ναρκωτικών Ηρακλείου.

Αναμένονται ανακοινώσεις μιας και όλα δείχνουν ότι μιλάμε για μια καινούρια εγκληματική οργάνωση.