Σε θανατηφόρο μετατράπηκε το τροχαίο που σημειώθηκε νωρίς απόψε το βράδυ στον Καρτερό όταν αγροτικό όχημα συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Σύμφωνα τις πληροφορίες, στο ατύχημα ενεπλάκησαν 5 άτομα μεταξύ των οποίων και ένας άνδρας που τραυματίστηκε σοβαρά και λίγη αργότερα άφησε τη τελευταία του πνοή στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου καθώς ήταν βαρύτατα τραυματισμένος. Στο τροχαίο ενεπλάκησαν και δύο παιδιά που επέβαιναν στο Ι.Χ. αυτοκίνητο, πάνω στο οποίο προσέκρουσε ο οδηγό του αγροτικού.

Τα δύο παιδιά που επέβαιναν στο όχημα μαζί με τους δύο γονείς όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ένα αγροτικό όχημα έπεσε πάνω τους με αποτέλεσμα να συγκρουστούν πλαγιομετωπικά είναι σύμφωνα με τις πληροφορίες μικρής ηλικίας εκ των οποίων το ένα τραυματίστηκε σοβαρά και διεκομίσθη διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ σε σοβαρή κατάσταση.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά οι γονείς των παιδιών. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ όπου μετέφεραν τους τραυματίες στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Εκεί ο άτυχος άνδρας υπέκυψε στα τραύματα του παρά την υπεράνθρωπη προσπάθεια των γιατρών να τον κρατήσουν ζωντανό.

Πηγή: prismanews.gr