Στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης κατέληξαν o 54χρονος θείος και ο 31χρονος ανιψιός του που το Σάββατο το βράδυ ήρθαν στα χέρια μέσα σε καφενείο στα Βασιλικά της Λέσβου.

Όπως αναφέρει το emprosnet.gr, ο καβγάς ξεκίνησε μεταξύ ανιψιού και θείου και στη συνέχεια ενεπλάκησαν και τα υπόλοιπα άτομα που ήταν στις παρέες τους. Τα πρόσωπα που συγκρούσθηκαν άγρια ήταν οικονομικοί μετανάστες από την Αλβανία.

Όλα άρχισαν το βράδυ της Παρασκευής, ενώ ο 54χρονος και οι τρεις φίλοι του είχαν πληρώσει το λογαριασμό και ήταν έξω από την πόρτα του καφενείου. Τότε ο 31χρονος βγήκε έξω και άρχισε να λογοφέρνει με το θείο του. Ο καβγάς δεν άργησε να φουντώσει και να συμμετάσχουν σε αυτόν και οι υπόλοιποι πέντε υπήκοοι Αλβανίας, που χρησιμοποίησαν και ξύλινες καρέκλες για να λύσουν τις διαφορές τους. Η ένταση εκτονώθηκε όταν διαπιστώθηκε ότι όλοι είχαν τραυματιστεί βαριά.

Λίγο αργότερα έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί από τον Πολιχνίτο, που τους συνέλαβαν όλους, ενώ οι τραυματίες, μεταξύ των οποίων ο θείος και ο ανιψιός, μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στο Νοσοκομείο.

Ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί για ποιο λόγο ο 31χρονος ήρθε στα χέρια με τον 54χρονο αδελφό της μητέρας του.
Στις αρχές δηλώθηκε ότι η αιτία του κακού βρισκόταν σε προσωπικής φύσεως διαφορές.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ανιψιός φιλοξενούνταν για αρκετό διάστημα από το θείο του, όμως ο τελευταίος για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη, τον έδιωξε από το σπίτι. Παρ’ όλα αυτά, ο νεαρός εξακολουθούσε να μένει στα Βασιλικά, σε άλλο σπίτι. Λέγεται ο 31χρονος δεν ήταν πολύ «φρόνιμος» και ο θείος του είχε πει τα πάντα στη μητέρα του κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αλβανία, γεγονός που τον δυσαρέστησε.

Βέβαια, κάποιες φήμες θέλουν να κρύβονται οικονομικοί λόγοι πίσω από αυτήν τη διαμάχη, που συνδέονται με άδεια παραμονής. Γεγονός είναι πάντως ότι η άδεια παραμονής του 31χρονου και ενός 27χρονου είχαν λήξει, και οι δύο άνδρες παρέμεναν παράνομα στη χώρα.