Σοκάρει υπόθεση παιδικής κακοποίησης στα Χανιά και η έκκληση για βοήθεια στο σχολείο

Το σιωπηρό μαρτύριο που βίωναν τα παιδιά από τον πατριό τους


ΚΟΙΝΩΝΙΑΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
13:31
18/05/2019
Σοκάρει υπόθεση παιδικής κακοποίησης στα Χανιά και η έκκληση για βοήθεια στο σχολείο
2
loading

Η υπόθεση δυο παιδιών που περνούσαν ένα μαρτύριο στο σπίτι τους στα Χανιά αποκαλύφθηκε όταν το ένα κατάφερε να φύγει και να μιλήσει.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Ένα σιωπηρό μαρτύριο βίωναν δυο παιδιά στο σπίτι τους στα Χανιά από τον πατριό αλλά και τη μητέρα τους.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε από το σχολείο, ο προϊστάμενος της Β' βάθμιας εκπαίδευσης Χανίων, Στέλιος Ζερβάκης, η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το κορίτσι, μαθήτρια Γυμνασίου, πήγε στο σχολείο του παρουσιάζοντας μια εικόνα τραγική. Το κορίτσι το είχαν χτυπήσει, έφερε μώλωπες ενώ του είχαν κόψει κοντά και τα μαλλιά.

Το παιδί απευθύνθηκε στην καθηγήτριά του ζητώντας βοήθεια και της εξιστόρησε τι συνέβαινε στο σπίτι στο οποίο υφίστατο την κακοποίηση του πατριού και της μητέρας του.

Μάλιστα το κορίτσι μαζί με το αδερφάκι του φαίνεται ότι ήταν κλειδωμένα στο σπίτι και δεν μπορούσαν να φύγουν, όμως το κορίτσι κατάφερε να φύγει και να πάει στην καθηγήτριά του.

Άμεσα κινήθηκε η καθηγήτρια που ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές οι οποίες επενέβησαν και προσήγαγαν τον πατριό και τη μητέρα. Εντωμεταξύ ενημερώθηκε ο βιολογικός πατέρας του παιδιού ο οποίος βρισκόταν στην Αθήνα και ήρθε εσπευσμένα με το αεροπλάνο στα Χανιά.

Μάλιστα δόθηκε ήδη η επιμέλεια των παιδιών σε εκείνον και η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Όσα παιδιά υφίστανται κακοποίηση πρέπει να μιλάνε αμέσως είτε σε ανθρώπος που εμπιστεύονται, είτε στους καθηγητές και τους δασκάλους τους, είτε να καλούν στην αστυνομία.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
 1. avatar Έλεος πια

  Να καλείται η αστυνομία η οποία επεμβαίνει, αλλά το θέμα είναι τι γίνεται μετά!
  Τι τιμωρία θα υποστούν ο γκόμενος/πατριός, η ψυχοπαθής "μάνα" (δε δύναται να είσαι ψυχικά υγιής κ να ρημάζεις τα παιδιά σου!)?
  Οι νόμοι στην Ελλάδα είναι ελαστικοί, γι' αυτό κ υπάρχει τέτοια εγκληματικότητα κ σοβαρά φαινόμενα κοινωνικής παθογένειας!

  1. avatar ηρω

   τι μάνα είναι αυτή που αφήνει τα παιδιά της στα χέρια ενός ψυχοπαθή;

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει