Στην Ασφάλεια Αττικής εξακολουθούν να ανακρίνονται τρία άτομα που θεωρούνται υπεύθυνα για την απαγωγή και ενδεχομένως τη δολοφονία, 25χρονου πτυχιούχου ανωτάτης σχολής, ο οποίος έπεσε θύμα απαγωγής, από το σπίτι του στην Καλλιθέα, τον περασμένο Αύγουστο.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι δράστες απαίτησαν αρχικά από την μητέρα του θύματος το ποσό των 600 χιλ. ευρώ. Η μητέρα του θύματος, η οποία είναι γιατρός, τους έδωσε 350 χιλ. ευρώ έπειτα από αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα και υποδείξεις των απαγωγέων.

Στη συνέχεια και αφού πέρασε αρκετός καιρός και δεν επέστρεφε το παιδί της, ενημέρωσε την αστυνομία, η οποία διαπίστωσε από αποσυνδέσεις τηλεφώνων, ότι ο τελευταίος που συναντήθηκε και μίλησε με το απαχθέντα, είναι ένα 70χρονος φίλος της οικογένειας.

Το άτομο αυτό, έχει προσαχθεί και ανακρίνεται από χθες στην Ασφάλεια, καθώς επί-σης και μια γυναίκα 45 ετών και ένας 50χρονος που θεωρούνται συνεργάτες του 70χρνου στην απαγωγή.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες της απαγωγής, αφού πήρα τα χρήματα, δολοφόνησαν τον 25χρονο και έχουν θάψει κάπου το πτώμα του.

Ο 70χρονος είναι πατέρας δύο αστυνομικών, οι οποίοι βρέθηκαν, εξετάστηκαν αλλά δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση.

Για τη σύλληψη των τριών δραστών που θεωρούνται άμεσα συμμέτοχοι στην απαγωγή, είχε γίνει την Δευτέρα εκτεταμένη επιχείρηση στη Βάρη και τη Βάρκιζα.

Από την Ασφάλεια αναμένεται να δοθεί ανακοίνωση μέσα στην ημέρα.