Μία μεγάλη υπόθεση απαγωγής 26χρονου απασχολεί τη Ασφάλεια Αττικής. Ο εικοσιπεντάχρονος έχει εξαφανισθεί εδώ και ένα σχεδόν μήνα από το σπίτι του με αποτέλεσμα οι δικοί του να τον αναζητούν.

Από την στιγμή που ενημερώθηκε η Αστυνομία αξιωματικοί και άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών ασχολούνται με την υπόθεση που φαίνεται ότι μπαίνει στην τελική ευθεία για την εξιχνίαση της.

Εγκέφαλος της απαγωγής φέρεται ένας 72χρονος συγγενής της οικογένειας, ο οποίος και έχει προσαχθεί στην Ασφάλεια Αττικής.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εντοπισμός και η σύλληψή του ξεκίνησε από την περασμένη Δευτέρα έπειτα από αστυνομική επιχείρηση που έγινε στη Βάρης και στη Βάρκιζα.

Το εκπληκτικό στην υπόθεση είναι ότι ο 70χρονος είναι πατέρας δύο αστυνομικών οι οποίοι όπως φαίνεται μέχρι στιγμής δεν έχουν καμία ανάμειξη στην υπόθεση της απαγωγής.

Εκτός από τον 72χρονο στην Ασφάλεια έχουν οδηγηθεί και δύο ακόμα άτομα μια γυναίκα και ένας άνδρας ηλικίας 40 και 50 χρόνων αντίστοιχα.

Την ίδια στιγμή οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών εξετάζουν δύο ακόμα ενδεχόμενα. Οι δράστες της απαγωγής ή να έχουν σκοτώσει τον εμφανιζόμενο σαν απαχθέντα ή σε συνεργασία μαζί του να προσπαθούν να πάρουν χρήματα από τους δικούς του και η απαγωγή να είναι σκηνοθετημένη.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής έχουν πραγματοποιήσει επίσης και αρκετές έρευνες σε σπίτια υπόπτων ατόμων που έχουν σχέση με την ομάδα των απαγωγέων χωρίς να έχει βρεθεί κάποιο ίχνος που να οδηγεί στον 30χρονο απαχθέντα.