Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Στη μάχη κατά του οργανωμένου εγκλήματος έχουν μπει από σήμερα οι 58 νέοι υπαστυνόμοι ειδικών καθηκόντων της ΕΛ.ΑΣ.

Συγκεκριμένα οι υπαστυνόμοι έχουν τις ακόλουθες ειδικότητες: χρηματοοικονομικής, λογιστικής, ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών, διερεύνησης ψηφιακών πειστηρίων, μηχανικών ηλεκτρονικών υπολογιστών και πληροφορικής και μηχανικών τηλεπικοινωνιών και δικτύων.

Και οι 58 αστυνομικοί έχουν μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς τίτλους σπουδών.

Οι νέοι υπαστυνόμοι ολοκλήρωσαν σήμερα τον κύκλο της εκπαίδευσής τους σε θέματα ευρύτερου αστυνομικού-επιχειρησιακού ενδιαφέροντος, στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Αστυνομίας, στους Θρακομακεδόνες Αττικής.

Και αναμένεται να τοποθετηθούν στις Διευθύνσεις Ασφάλειας Αττικής και Θεσσαλονίκης για να στελεχώσουν τις αρμόδιες υπηρεσίες και να συμβάλλουν με την επιστημονική τους κατάρτιση στον αγώνα κατά της εγκληματικότητας, κυρίως στο οικονομικό, ηλεκτρονικό και οργανωμένο έγκλημα.