«Ράγισαν» και οι πέτρες στο τελευταίο αντίο των δύο θυμάτων του αιματηρού περιστατικού που σημειώθηκε στο χωριό Προφήτης Ηλίας του Ηρακλείου.

Τραγικές φιγούρες οι στενοί συγγενείς τους. Η σύζυγος του 34χρονου γυμναστή δε μπορούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί, αφού πλέον καλείται μόνη της να μεγαλώσει τα τρία τους παιδιά.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το flashnews.gr, πριν την κηδεία του 34χρονου, η οικογένεια του «αεροβάπτισε» τον μικρό του γιο, δίνοντας του, το όνομα του πατέρα του.

Σύμφωνα και με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. ο 34χρονος πήγε στο κατάστημα του 52χρονου για να λύσουν προσωπικές τους διαφορές, κρατώντας μια μεταλλική ράβδο, με την οποία επιτέθηκε στον φερόμενο ως δράστη, ενώ αμέσως μετά πυροβόλησε με πιστόλι τραυματίζοντας τόσο τον 52χρονο κρεοπώλη όσο και τον 17χρονο γιο του που ήταν στο μαγαζί.

Τότε ο 52χρονος έπιασε μια καραμπίνα, πυροβόλησε τον 34χρονο γυμναστή σκοτώνοντας τον.

Για εν ψυχρώ δολοφονία κάνει λόγο το πόρισμα του ιατροδικαστή

«Καταπέλτης» για τον άνθρωπο που προκάλεσε το θάνατο του 34χρονου γυμναστή Πρίαμου Ξυδάκη ήταν ο ιατροδικαστής, όπως αναφέρει το cretalive.gr.

Όπως δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης ο κος Μιχαλοδημητράκης, ο δράστης είχε πρόθεση να σκοτώσει το θύμα, κάνοντας λόγο για «εν ψυχρώ εκτέλεση».

Σύμφωνα πάντα με τον ιατροδικαστή η απόσταση βολής ήταν περίπου τα 10 μέτρα, ενώ τα σκάγια τον βρήκαν στην καρδιά.