Σήμερα, το μεσημέρι, η Λιμενική Αρχή Ραφήνας, ενημερώθηκε για περιστατικό 82χρονου αγνοούμενου κολυμβητή στη θαλάσσια περιοχή Αρτέμιδας.

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες με τη συμμετοχή ναυαγοσωστικού σκάφους του Λιμενικού Σώματος, καθώς και ιδιωτικών σκαφών, ενώ στελέχη Λ.Σ. πραγματοποίησαν ανάλογους ελέγχους στις παρακείμενες ακτές.

Στις 15:20 το Α/Κ “ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ” Ν.Ρ.262, εντόπισε και περισυνέλεξε, σε μικρή απόσταση από την παραλία Αρτέμιδος τον αγνοούμενο, ο οποίος είχε χάσει τις αισθήσεις του και δεν αντιδρούσε σε εξωτερικά ερεθίσματα.

Ο 82χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός παραδόθηκε στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και τοξικολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών για νεκροψία-νεκροτομία, καθώς και τοξικολογική εξέταση.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας.

Επίσης, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, σήμερα στις 18:20, νεότερος άνδρας 49 χρόνων από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας Νέας Ποτίδαιας Χαλκιδικής.

Ο 49χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός παραδόθηκε στο Νεκροτομείο Θεσσαλονίκης για νεκροψία-νεκροτομία καθώς και τοξικολογική εξέταση.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Νέων Μουδανιών.