Ανατριχίλα προκαλεί η περιγραφή 52χρονου ιδιοκτήτη αλυσίδας αρτοποιείων και ζαχαροπλαστείων στην Ηλιούπολη για όσα έζησε στα χέρια των κακοποιών με το σίδερο.

Όπως περιγράφει στην προανακριτική κατάθεσή του, ο 52χρονος δέχθηκε ανελέητα χτυπήματα σε όλο του το σώμα.

«Οι ληστές με χτυπούσαν με τα χέρια τους στο σημείο που είχα πρόσφατα εγχειριστεί και έχω ράμματα…» είναι τα λόγια του θύματος, όπως γράφει η Espresso.

Ο ιδιοκτήτης αλυσίδας φούρνων στις αρχές Σεπτεμβρίου, δέχτηκε στο σπίτι του την επίσκεψη των βασανιστών του. Ο 52χρονος ήρθε τετ α τετ με τους ληστές με το σίδερο στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Μάλιστα τον χτύπησαν ανελέητα στο σημείο όπου είχε πρόσφατα εγχειριστεί και είχε ράμματα απειλώντας τον ότι θα τον σκότωναν αν το pin που τους είχε δώσει για την κάρτα αναλήψεων δεν ήταν σωστό.

«Ο ένας από τους δράστες κρατούσε στα χέρια του μια “σκύλα”, σιδερένιο εργαλείο χρώματος κόκκινου καθώς και ένα κατσαβίδι μεγάλου μεγέθους. Από τα χτυπήματα που μου προκάλεσαν οι δράστες, έχω μώλωπες στη μύτη και εκχυμώσεις στην περιοχή του αριστερού οφθαλμού. Επίσης, θέλω να σας πω ότι οι δράστες με χτυπούσαν με τα χέρια στο σημείο που είχα πρόσφατα εγχειριστεί και έχω ράμματα. Όπως με διαβεβαίωσε ο γιατρός μου δεν πρέπει να έχει επηρεαστεί η κήλη μου αλλά λίγο τα ράμματα τα οποία θα καθυστερήσω να κόψω» αναφέρει ο 52χρονος.