Πλήθος μεταλλικών εξαρτημάτων και ανταλλακτικών εντόπισαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου, τα οποία είχαν κλαπεί από αποθήκη κατασκευάστριας εταιρίας στη Βαρβάσαινα Ηλείας, όπου και συνελήφθησαν τρία άτομα ηλικίας 44, 40 και 34 ετών αντίστοιχα.

Ο 44χρονος μαζί με ένα 25χρονο, ο οποίος αναζητείται, εισέβαλαν πριν λίγες μέρες στην αποθήκη της εταιρείας και αφαίρεσαν μεγάλο αριθμό μεταλλικών εξαρτημάτων και ανταλλακτικών, που χρησιμοποιούνται σε μηχανήματα εκτέλεσης εργολαβικών εργασιών. Στη συνέχεια, φόρτωσαν τα εξαρτήματα και τα ανταλλακτικά στο φορτηγό του 25χρονου και εξαφανίστηκαν.

Οι αστυνομικοί πήγαν σε εταιρεία ανακύκλωσης παλαιών σιδηρικών που διατηρεί ο 40χρονος στη Βαρβάσαινα Ηλείας, στην οποία κατά τον έλεγχο εργαζόταν ως προσωρινά υπεύθυνος ο 34χρονος αδελφός του, όπου βρήκαν και κατάσχεσαν 58 σφύρες και 34 λάμες ταινίας μηχανήματος διάσπασης λίθων.

Στη συνέχεια, έγιναν έρευνες σε καταυλισμούς στην περιοχή Πράσινο Ηλείας, όπου εντόπισαν και συνέλαβαν τον 44χρονο, ενώ βρήκαν και το φορτηγό με το οποίο είχαν μεταφερθεί τα κλοπιμαία.

Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στην κατασκευαστική εταιρία.