Τέλος στη ζωή του έθεσε ένας 53χρονος δάσκαλος από το Βόλο, που υπηρετούσε ως διευθυντής στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ιωνίας του Βόλου, χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι της κουζίνας για να αυτοτραυματιστεί στο λαιμό και στο στήθος.

Ο αυτόχειρας βρισκόταν στο σπίτι του στο Βόλο, στις 5.30 χθες το απόγευμα, όταν πήρε ένα μαχαίρι και μπήκε στο μπάνιο, ξεφεύγοντας της προσοχής της συζύγου και της 18χρονης κόρης του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ είχε ξαπλώσει με τη σύζυγό του για τη μεσημεριανή σιέστα, ξαφνικά σηκώθηκε και κατευθύνθηκε στην τουαλέτα του σπιτιού τους όπου και κλειδώθηκε, τραβώντας το κλειδί από την πόρτα.

Αντιλαμβανόμενη η σύζυγός του ύστερα από λίγη ώρα την απουσία του, τον αναζήτησε, έλαβε όμως την «εντολή» … να πάρει την κόρη τους και να απομακρυνθούν από το σπίτι.

Η σύζυγος και η κόρη του 53χρονου άνδρα κάλεσαν την Αστυνομία και την
Πυροσβεστική, που σπεύδοντας στο σπίτι τους έσπασαν την πόρτα του
μπάνιου και τον βρήκαν ξαπλωμένο στην μπανιέρα αιμόφυρτο.

Όπως φαίνεται, ο άτυχος άνδρας είχε ήδη αυτοτραυματιστεί με το μαχαίρι. Διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Η Αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ οι λόγοι που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημά του ερευνώνται από τις αρχές.

Συνάδελφοι του εκλιπόντος κάνουν λόγο για έναν ήρεμο, ήσυχο και πολύ τυπικό εκπαιδευτικό, που δεν έδωσε ποτέ δικαίωμα σε κανέναν, ενώ δεν φαίνεται να αντιμετώπιζε προβλήματα με τη δουλειά του ούτε με την οικογένειά του.

Μάλιστα η κόρη του φέτος είχε πετύχει να περάσει στο Πανεπιστήμιο.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου.

Πηγή:magnesianews.gr