Ο Αφγανός που συνελήφθη, επειδή έδωσε μπουνιά σε νεαρή στην Ερμού, φέρεται στο παρελθόν να είχε επιτεθεί και σε άλλες γυναίκες, που είδε στο δρόμο, χωρίς να γνωρίζονται μεταξύ τους ή να έχει προηγηθεί κάτι.

Πέρα από τον μουσικό, που ήταν αυτόπτης μάρτυρας της πρόσφατης επίθεσης και ανέφερε ότι ο δράστης έκανε κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν, μίλησαν ακόμη δύο γυναίκες για τις δικές τους δυσάρεστες εμπειρίες.

Η πρώτη ανέφερε στην εκπομπή «Tlive» πως δέχτηκε επίθεση στις 18 Μαΐου επί της Ευριπίδου, αναφέροντας τα εξής: «Είχα πάει για ψώνια με τον σύζυγο και ήμουν στην Ευριπίδου. Όπως προχωρούσα αμέριμνη, ήρθε προς το μέρος μου. Δεν είδα κάτι το περίεργο. Ξαφνικά, μου έδωσε μία πάνω στον αυχένα. Ήταν τόσο δυνατή που ζαλίστηκα. Φοβήθηκα μην πέσω. Κινήθηκα πιο κάτω, μήπως υπάρχει κάποιος αστυνομικός, αλλά δεν βρήκα κανέναν. Σηκώθηκα κι έφυγα».

«Ακόμα πονάω στον αυχένα. Μου έκανε κεφαλοκλείδωμα. Σίγουρα φοβάμαι να κυκλοφορήσω μόνη στο κέντρο», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, η δεύτερη γυναίκα δήλωσε στην εκπομπή του Alpha πως δέχτηκε επίθεση από τον ίδιο νεαρό στην πλατεία Βάθη, πριν από περίπου έναν μήνα.

«Καθόταν στην είσοδο της πολυκατοικίας μας. Του είπα να σηκωθεί να φύγει κι έφυγα. Σηκώθηκε αυτός, ήρθε ξαφνικά από πίσω μου και με κοπάνησε. Ήμουν τυχερή που με πέτυχε στα γυαλιά. Με κοπάνησε με πολλή δύναμη. Θα μπορούσε να με ρίξει κάτω… Να σπάσω τίποτα. Δεν πήρα τηλέφωνο την Αστυνομία να τον πιάσει, γιατί έφυγε», είπε χαρακτηριστικά.