Συνεχίζονται οι «εκκαθαρίσεις» στο Αστυνομικό Τμήμα στους Αγίους Αναργύρους, μετά τη σειρά λαθών και παραλείψεων που φαίνεται να οδήγησαν στη δολοφονία της Κυριακής, καθώς εκτός από τον διοικητή, απομακρύνθηκαν ακόμη 4 άτομα.

Ειδικότερα, απομακρύνθηκαν συνολικά 4 αστυνομικοί: η αξιωματικός υπηρεσίας, η επόπτρια, η οδηγός της επόπτριας οι οποίες ήταν παρούσες κατά τη συζήτηση της 28χρονης με την αξιωματικό υπηρεσίας και ο σκοπός του Αστυνομικού Τμήματος.

Σημειώνεται ότι ο αστυνομικός του τηλεφωνικού κέντρου που ακούγεται να συνομιλεί με την 28χρονη Κυριακή και να της λέει ότι «το περιπολικό δεν είναι ταξί», έχει απομακρυνθεί από τη θέση του, είναι υπό έρευνα από την ΕΛΑΣ και αντιμέτωπος με ποινικές και διοικητικές ευθύνες.

Φωτογραφία ντοκουμέντο «καίει» τον σκοπό

Στη δημοσιότητα δόθηκε μια φωτογραφία-ντοκουμέντο που δείχνει την 28χρονη Κυριακή να κείτεται ακριβώς έξω από το φυλάκιο του σκοπού στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Ανάργυρων, δημιουργώντας ερωτήματα για τον λόγο που δεν επενέβη ο αστυνομικός και διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς του σκοπού.

Συγκεκριμένα, ο ειδικός φρουρός είχε ισχυριστεί πως δεν αντέδρασε έγκαιρα, γιατί δεν είχε οπτική επαφή με το σημείο, οπότε άκουσε μόνο τα ουρλιαχτά.

Η δολοφονημένη Κυριακή ακριβώς έξω από το φυλάκιο του Αστυνομικού Τμήματος

Επίσης, το δελτίο ειδήσεων του Mega προέβαλε και μια εικόνα έξω από το Αστυνομικό Τμήμα, που δείχνει να υπάρχει διαθέσιμο περιπολικό, το οποίο είχε ζητήσει η Κυριακή για να πάει σπίτι της, αφού φοβόταν επίθεση από τον πρώην σύντροφό της.