Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης της 53χρονης Σταυρούλας από την Κυψέλη, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από τις 23 Αυγούστου.

Οι Αρχές προσπαθούν να συμπληρώσουν τα χαμένα κομμάτια του παζλ και η υπόθεση περνάει πια στα χέρια του τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Πρόσωπο κλειδί στην μυστηριώδη εξαφάνιση της 53χρονης θεωρείται η συγκάτοικός της που έμεναν μαζί τα τελευταία χρόνια στην Κυψέλη και φέρεται να ήταν η τελευταία που την είδε.

Η γυναίκα αυτή καλείται να δώσει μία σειρά απαντήσεων αλλά δείχνει να είναι μπερδεμένη.

Για τέσσερις ολόκληρους μήνες η εξαφάνιση της Σταυρούλας δεν είχε δηλωθεί στις Αρχές. Άνθρωποι που έμεναν κοντά στο διαμέρισμά της αναφέρουν πως το διάστημα πριν από την εξαφάνισή της άκουγαν τσακωμούς και φωνές.

Σύμφωνα με το Live News, από τις 11 το πρωί και για πάνω από 5 ώρες η συγκάτοικος της Σταυρούλας βρίσκεται στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και δίνει κατάθεση.

Τι λέει η συγκάτοικος στο περιβάλλον της Σταυρούλας

H εκπομπή Live News εξασφάλισε ένα ηχητικό ντοκουμέντο όπου ακούγεται η ίδια η συγκάτοικος της 53χρονης αγνοούμενης να μιλάει στο περιβάλλον της Σταυρούλας.

Συγκάτοικος: Δεν ισχύουν αυτά σου λέω. Ποιον πιστεύεις; Σοβαρολογείς τώρα;

Συγγενής Σταυρούλας: Κοίταξε αν έχεις κάνει κάτι πήγαινε ομολόγησε το όσο είναι καιρός.

Συγκάτοικος: Πας καλά μωρέ; Δεν θα είχα πάει; Δεν θα είχα τρελαθεί εδώ πέρα; Μου κάνεις πλάκα; Είσαι στα καλά σου κοπέλα μου; Είσαι στα καλά σου;

Συγγενής Σταυρούλας: Τόση ώρα τι λέγαμε; Τόσο καιρό μας δουλεύεις;

Συγκάτοικος: Τόση ώρα τι λέγαμε και σου είπα κάτι; Εσύ με δουλεύεις.