Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού ανήλικης στο Κερατσίνι ερευνούν οι Αρχές, με δράστη τον 78χρονο παππού τής 16χρονης σήμερα κοπέλας, την οποία φέρεται να βίαζε από τα εννέα της χρόνια.

Ακόμα πιο ανατριχιαστικό είναι το γεγονός πως ο δράστης, φέρεται να κακοποιούσε την ανήλικη στο σπίτι της οικογένειας στο Κερατσίνι, ενώ βρισκόταν μέσα η μητέρα και η γιαγιά του κοριτσιού.

Όπως αναφέρεται σε ενημερωτικό σημείωμα της Αστυνομίας, «από τις αρχές του έτους 2017 έως τα τέλη του έτους 2019», εξανάγκαζε την ανήλικη εγγονή του σε «ανοχή γενετήσιων πράξεων».

Ο ηλικιωμένος με χρήση σωματικής βίας, χρησιμοποιώντας την υπέρτερη φυσική του δύναμη έναντι ενός μικρού παιδιού το ακινητοποιούσε και το εγκλώβιζε για να προχωρά στις αρρωστημένες του πράξεις.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ασελγούσε στην εγγονή του όταν το παιδί επισκεπτόταν το σπίτι του, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι έμενε μόνος με τη μικρή και η σύζυγός του και η μητέρα του παιδιού βρίσκονταν σε άλλα δωμάτια του σπιτιού.

Αρνείται τα πάντα η γιαγιά της ανήλικης

Η γιαγιά της 14χρονης και σύζυγος του 78χρονου μίλησε στο Star και διέψευσε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι το παιδί λέει ψέματα.

«Αποκλείεται να συνέβαινε κάτι τέτοιο. Δεν μπορεί να έχει γίνει ποτέ, ποτέ, γιατί ήμασταν εδώ. Δεν είναι ότι ήταν μόνοι τους στο σπίτι. Ήμουνα εδώ! Και η μητέρα της. Δεν μπορεί να είμαι με έναν άντρα 53 χρόνια και ξαφνικά να βγει παιδεραστής! Σε παρακαλώ!», είπε χαρακτηριστικά.