Ο Χρήστος Σταϊκούρας, γνωστός υποστηρικτής της ΑΕΚ, σε συνέντευξη που παραχώρησε κλήθηκε να συγκρίνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον προπονητή της Ένωσης, Ματίας Αλμέιδα, που αυτή τη σεζόν για πρώτη φορά μετά το 1978 οδήγησε την ομάδα του στο νταμπλ με την κατάκτηση της Stoiximan Super League και του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο μέχρι πρότινος υπουργός Οικονομικών και εκ νέου βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Φθιώτιδα, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Lamia Polis 87,7» και απάντησε και σε ερωτήσεις που αφορούσαν στην πορεία της ΑΕΚ στην αγωνιστική περίοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου που μόλις ολοκληρώθηκε.

«H AEK απέδειξε όλη την χρονιά ότι έχει μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Ένα σταθερό προπονητικό τιμ. Αποδεικνύεται και στο ποδόσφαιρο ότι αν έχεις σωστή ηγεσία, σωστή καθοδήγηση, καλούς παίκτες και ομαδικότητα, μπορείς να πετύχεις πολλά και σημαντικά πράγματα», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Φέτος είχαμε ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα, με ισχυρό ανταγωνισμό, με πολύ καλές ομάδες. Βοηθήσαμε σ’ αυτό με την αλλαγή της φορολόγησης των παικτών, άρα ήρθαν καλύτεροι παίκτες στην Ελλάδα. Ενισχύσαμε το θέαμα, ενισχύσαμε τον ανταγωνισμό, μακάρι να συνεχίσουμε έτσι», συμπλήρωσε ο Χρήστος Σταϊκούρας.

Έπειτα, του έγινε και η ερώτηση για το αν ο Κυριάκους Μητσοτάκης είναι ένας καλός… προπονητής όπως ο Ματίας Αλμέιδα, για παράδειγμα. «Φτιάχνει καλή ομάδα και κυρίως συντονίζει και δίνει το όραμα για την χώρα», απάντησε και συμπλήρωσε: «Αυτό που χρειάζεται είναι όραμα και πράξεις. Δουλέψαμε σκληρά από κοινού με την κοινωνία για να πετύχουμε το βέλτιστο για την χώρα. Ούτε θριαμβολογήσαμε, ούτε πήγαμε σε μια λογική μεμψοιρίας και καταστροφολογίας όπως έκανε η αξιωματική αντιπολίτευση».

LAMIA POLIS 87.7

LAMIA POLIS 87.7Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΤΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ

Posted by Lamia Polis 87,7 on Wednesday, May 24, 2023