Μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων, αλλά και 700 μετοχές στην ανώνυμη εταιρεία της «Αυγής» που ανήκει και το ομώνυμο κομματικό έντυπο έχει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ευκλείδης Τσακαλώτος σύμφωνα με τη δήλωση πόθεν έσχες που δόθηκε στη δημοσιότητα και αφορά την οικονομική χρήση του 2000. Μάλιστα η αξία κτήσης τους και η συνολική τους αποτίμηση, ανέρχεται σύμφωνα με τη δήλωση στα 4.200 ευρώ. Διευκρινίζεται μάλιστα ότι η Αυγή Α.Ε. δεν είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών.

Ο πρώην υπουργός διαθέτει ακόμη από δύο ακίνητα στην Πρέβεζα και την Αττική αντίστοιχα, αλλά και δύο επιβατικά οχήματα. Το δε συνολικό καθαρό του εισόδημα είναι της τάξης των 33.554 ευρώ, ενώ άξιο μνείας είναι το γεγονός ότι η Σκωτσέζα σύζυγός του, οικονομολόγος και διευθύντρια – σύμβουλος στην Τράπεζα της Ελλάδος, Heather – Denise Gibson, δηλώνει εισοδήματα της τάξης των 155.932 ευρώ.

Δείτε εδώ αναλυτικά τη δήλωση πόθεν έσχες του κ. Τσακαλώτου

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.